Hovedtrener Ole Martin Nesselquist

- Den viktigste kampen er den neste

Lørdag kommer ODDs juniorlag til Melløs for den 2. serierunden. Les Nesselquist sine tanker om kampen her.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (20.4.2017)

Lørdag er det klart for årets første hjemmekamp. Fra Skien kommer ODD Grenland med sitt Jr. Elitelag, eller ODD III som de heter i seriesystemet. Altså et av landets beste juniorlag, og ingen enkel motstander.

 Når det er sagt kan ODD komme med hva de vil. Vi fokuserer utelukkende på oss selv og vår egen prestasjon. Seriestarten på Marienlyst gledet på mange områder. Fem scoringer for, mange flere sjanser for, og ikke minst mange mossinger på tribunen. Spillerne, trenerteamet og klubben «bøyer oss i hatten» for alle dere som tok turen til Marienlyst. Vi følte at vi spilte på hjemmebane, så tusen takk for støtten.

 

Vi ser også at vi kan bli bedre etter seriestarten. Den viktigste kampen er den neste vi spiller. Vi har i løpet av de få dagene mellom kampene tatt tak i enkle ting som vi ønsker å være bedre på mot ODD. Som sagt mange ganger før; vi ønsker å bli bedre hver eneste dag og da skal vi også kunne være bedre mot ODD enn mot Strømsgodset. Seriestarten ga oss tre poeng og en godt gjennomført fotball, og vi sikter oss inn på tre poeng igjen. Men vi vil ha en enda bedre prestasjon, slik at vi fortsetter å utvikle oss samtidig som vi kan underholde supporterne våre som kommer på kamp.I seriestarten dro vi til Drammen med 12 lokale spillere i troppen. Igjen vil det være flere lokale i både 11’eren og i troppen, og det er slik vi skal være. Vi skal være en klubb for unge, lokale spillere som ønsker å bli gode. Derfor var det også gledelig at vi kunne gi Håkon Kolsvik sin offisielle debut på A-laget. Dermed ble Håkon tidenes yngste MFK-spiller med sine 15 år.

 

Slik ønsker vi å være: En klubb som underholder og som gir lokale gutter muligheten. Og ikke minst, vi skal bli bedre.

 

Vi sees på Melløs!

 

La hjertet slå…

 

Med sportslig hilsen

Ole MartinPrint artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS