Kommentator Knut Hovland

Viktig med en god start

Endelig er det klart for serieåpning i 3. divisjon, og Moss er opprykksfavoritten i avdelingen. Da er det viktig med en god start, gjerne full pott i Drammen tirsdag.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (17.4.2017)Veldig mye peker i riktig retning etter en rekke med gode treningskamper i løpet av vinteren og våren. Bare ett eneste tap i løpet av ti kamper sier det meste. 

Av: KNUT HOVLAND

Både defensivt og offensivt ser det solid ut nå, og 6-0 over Gjøvik Lyn borte like før påske var virkelig imponerende. Nå kan det vel bare gå en vei, oppover?

 

Det trodde vi i fjor også, men åpningen ble dessverre ikke som de fleste forventet. Arendal vant 3-2 på Melløs, og siden gikk det mye opp og ned - mest det siste. 

 

Trenerbyttet i juni hjalp heller ikke så mye, og i oktober var nedrykket et faktum. For første gang på nesten 50 år skal Moss FK spille på fjerde nivå i norsk fotball, vi får håpe det bare blir med 2017-sesongen. 

 

Vi har - som både Kråkevingen, de lokale fotballekspertene og de fleste andre som følger med i norsk fotball - svært god tro på årets MFK-lag. Mange unge spillere har utviklet seg bra, i tillegg har Moss bra med rutinerte spillere. At Martin Thømt Jensen er tilbake i gul og svart drakt, gleder alle som heier på MFK.

 

Den første kampen mot Strømsgodset 2 blir ingen enkel oppgave, men normalt skal dette ende med seier og full pott. Om det blir 1-0 eller 4-0 spiller ingen rolle så lenge det går som vi både håper og tror.

 

Lykke til og heia Moss!!Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS