Moss Fotballklubb informerer!

Disse skal selge Moss FK

Disse fire samt Morten Giæver skal selge inn Moss FK til fotballinteresserte mossinger og sponsorer. Det er mange år siden klubben kunne stille et så sterkt lag på markedssiden.

Ved Morten Giæver
Oppdatert: (25.3.2017)

Og i følge markedsansvarlig Siv Holder er positiviteten i sponsormarkedet større enn på mange år, fortalte hun til bbfmagasinet.no

Det er noen år siden det var markedsansatte i Moss Fotballklubb. De siste årene har styremedlem og markedsansvarlig Siv Holder, styremedlem Rune Borgersen og mange andre brukt fritid og velvillighet fra arbeidsgivere til å skaffe sårt tiltrengte midler og selge inn Moss FK i alle mulige sammenhenger.


                                                                               Foto: Tore Kubberød

Nå er det nye tider på markedssiden i klubben. Den første gladnyheten kom før jul da det ble klart at Kjetil Berge valgte Moss FK etter et langt liv i toppfotballen og da hovedsakelig i Sarpsborg 08. Berge blir sentral både som spiller og som daglig leder i arbeidet med å igjen bygge opp klubben.

Senere har klubben skrevet kontrakt med Morten Giæver. Den tidligere Tromsø-spilleren er ansatt i halv stilling og skal ved siden av å spille også være assistenttrener på A-laget, ha ansvaret for rekruttlaget og jobbe i markedsavdelingen.


                                                                                    Foto: Tore Kubberød

Martin kom hjem
Og nyheten som trolig gledet mest blant Moss FKs supportere og støttespillere kom da det ble kjent at Martin Thømt Jensen vender hjem til klubben etter fire år i Sarpsborg 08 og Fredrikstad. 26-åringen har skrevet toårs kontrakt og skal på heltid spille og jobbe for klubben i sitt hjerte.

– Martin skal skaffe 15 millioner kroner i året, fleiper daglig leder Kjetil Berge før han litt mer seriøst fortsetter med at det nå jobbes med å fordele arbeidsoppgavene i markedsavdelingen.

– Det som er klart er at Morten Giæver skal ha hovedfokus på hjemmeside og sosiale medier. Ellers skal vi jobbe med en rekke forskjellige tiltak ut mot sponsorer, publikum og samarbeidspartnere. Vi har utrolig mye spennende på gang, så Martin skal få nok å gjøre, smiler han.

Les hele artikkelen ved å klikke her

Kilde: bbfmagasinet.no bil, bolig og fritid.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS