Før Moss FK - Kjelsås

- Kult å møte gode lag

Kjelsås kommer på besøk lørdag. Igjen matcher A-laget seg mot 2. divisjonsmotstand. Her er Ole Martin Nesselquist sine tanker før kampen.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (17.3.2017)Forrige kamp mot Follo var en fin treningskamp. Vi så hva vi er gode på, og hvor vi må bli bedre for å vinne mot 2.divisjonslag. Slike treningskamper er alltid verdifulle.

 

Nå skal vi spille mot et nytt 2.divisjonslag, og dermed er det en ny tøff kamp for oss. Men slike kamper blir vi bedre av, det er kult å møte gode lag. Da ser vi hvor vi må bli bedre, og det gir oss gode referanser inn mot ny treningsuke.

 

Denne uken har vi jobbet med å utvikle balansen i laget når vi angriper, samt førsteforsvarer ferdighet. Vi må hurtigere opp i motstanderen når vi skal presse slik vi ønsker. Og vi må ha god balanse for å kunne vinne ballen raskt tilbake de gangene vi mister ballen. Dette er viktige forutsetninger for å spille den fotballen vi ønsker, og vi så mot Follo at vi kan bli bedre på disse områdene.

 

Nå nærmer det seg seriestart, og det begynner å krible både hos oss trenere, hos spillerne og i klubben. Nå er flere på vei tilbake fra små skadeavbrekk også, og flere er tilbake i kamptroppen. Vi fortsetter å jobbe hardt på trening for å bli bedre. Når vi blir bedre kan vi vinne flere fotballkamper.

 

Oppmøtet hos supportere og interesserte mot Follo var fantastisk. Det er inspirerende for oss når mange vil se oss i treningskampene. Tusen takk! Og hjertelig velkommen tilbake på lørdag.

 

La hjertet slå…

 

Med sportslig hilsen

Ole MartinPrint artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS