Siste nytt fra Melløs

Morten Giæver klar for Moss FK

Morten Giæver (34) er klar for Moss FK. Han blir spillende assistenttrener.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (17.2.2017)


Morten Giæver (foto: OMN, MFK)

Morten Giæver kommer fra Tromsø, er i dag bosatt i Oslo og jobber der med markedsføring.

 

Han har et kjent navn i norsk fotball. Han har spilt for Tromsø IL, Skarp IL, Tromsdalen IL, Sarpsborg 08, Ull/Kisa og senest i Bærum SK.

 

Gjennom årene i Bærum har han også vært trener for akademi og lag i Ungdomsavdelingen.


I tillegg til å være spillende hjelpetrener vil Morten vil også ha hovedansvaret for klubbens rekruttlag i kamphverdagen.

 

Morten Giæver og daglig leder i Moss FK Kjetil Berge spilte sammen i Sarpsborg 08, og det var gjennom denne relasjonen Moss FK og Giæver startet samtalene.

 

Kjetil Berge sier følgende om det nyeste tilskuddet i Moss FK:

- Vi er veldig glade for å at Morten Giæver har lyst til å komme til oss. Jeg kjenner han godt fra tidligere, hvor han alltid har vært en lojal og pliktoppfyllende spiller som alltid har et smil på lur. Jeg tror han komplementerer ferdighetene til Ole Martin godt, så de to er jeg helt sikre på blir et godt team. Samtidig skal Morten Giæver spille for oss, samt ha andre oppgaver rundt merkevarebygging av Moss FK. Vi jobber også hardt med andre tiltak i klubben om dagen, og Giæver en ressurs vi håper å få mer ut av over tid, sier Berge.

 

Også hovedtrener Ole Martin Nesselquist er strålende fornøyd med signeringen.

- Først og fremst er jeg veldig glad for å få med meg Morten som assistenttrener. Jeg har alltid sagt at det er viktig for meg å ha personer med toppspillererfaring rundt, når jeg selv mangler dette. Nå har jeg både Morten og Kjetil rundt meg i det daglige, og sammen vil vi være veldig sterke. Morten er en fotballklok person, som vil bidra med masse kompetanse i hverdagen. Når vi i tillegg får med en god spiller, er dette utelukkende positivt. Han vil bidra i trenings- og kampplanleggingen og han vil bidra til gjennomføringen gjennom rollen som spiller. Dette er en optimal løsning for Moss FK på nåværende tidspunkt, sier Nesselquist.

 

- Han har ferske referanser på hva som kreves i toppfotballen, og vi jobber hver dag for å skape en treningskultur som holder høyt nivå. Nå har vi flere rundt A-laget som vet hva som kreves, og da blir det enklere å skape den kulturen vi ønsker, legger han til.

 

Hovedpersonen selv sier følgende til mossfk.no om å komme til klubben:

- Jeg er veldig glad for å ha signert med Moss FK, og gleder meg skikkelig til å bygge klubb og lag i denne historisk spennende og fremtidige spennende klubben, sier Giæver.

 

- I tillegg ser jeg fram imot å bidra til en god sesong, både som trener og spiller. Dette er en herlig mulighet for meg, og det blir spennende å jobbe med Ole Martin. Kjetil Berge har også vært en viktig faktor for at jeg nå skal begynne å kalle meg for en Mossekråke, avslutter den nye spillende assistenttreneren.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS