Pors Grenland kommer på besøk

Lørdag kl. 15:00 kommer Pors Grenland til Melløs. Opprykksfavoritten i avdeling 3 skal møte A-laget vårt.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (16.2.2017)Moss FK og Pors Grenland møttes to ganger i fjorårets sesong. Det endte med hjemmeseier i begge oppgjørene. Nå er det ny sesong, og lagene skal på nytt måle krefter.

 

Pors Grenland har siden i fjor mistet noen spillere til høyere nivå, akkurat som Moss FK. Pors har også forsterket laget i senere tid, og har også byttet trener. Tidligere MFK-spiller Brede Halvorsen har gitt seg, og den tidligere utenlandsproffen Tommy Svindal Larsen trener nå Pors. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist gleder seg veldig til kampen.

 

- Pors Grenland er en klar opprykksfavoritt i avdeling 3, og er en flott referanse for oss. Vi har levert mye bra i treningskampene til nå, og vi gleder oss til en ny test, sier han.

 

I januar og februar har A-laget trent mye og tøft. Hovedfokuset har vært på grunnmuren som Nesselquist sier, nemlig fysikk og defensiv struktur.

 

- Nå har vi begynt mer med angrepsspillet, og vi ønsker å se noe av dette i lørdagens kamp. Vi holdt nullen mot FFK II, og slapp inn ett mot Kvik Halden. Mot Ullern slapp vi inn for enkle mål igjen, men vi skal jobbe hardt for å holde nullen igjen nå. Dersom et lag ofte holder nullen, og samtidig er gode i angrep blir man vanskelige å slå, konstaterer Nesselquist.

 

Stallen til A-laget teller nå 21 mann, og de fleste er aktuelle til kampen mot Pors.

 

- Vi har hatt noen ute med sykdom, og litt småpirk. Det er ingen alvorlige eller langvarige skader, og vi håper å ha alle klare i løpet av neste uke. Til helgen regner jeg med vi har 16-18 mann klare til kamp. Vi synes det ser bra ut, sier hovedtreneren.

 

Og angående nye spillere inn er han også rolig.

 

- Vi er fornøyde med de spillerne vi har. Samtidig er vi alltid ute etter å forsterke spillergruppen og treningskulturen, og dersom noe skulle åpne seg innenfor våre økonomiske rammer, så kan det bli aktuelt. Det vil komme inn flere spillere, men hvilke er ikke avklart enda, avslutter han.

 Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS