Logistikkselskapet PostNord går inn som ligasponsor for 2. divisjon.

2. divisjon blir PostNord-ligaen

Norges Fotballforbund og PostNord har signert en treårig samarbeidsavtale om ligasponsorat for 2. divisjon. PostNord-ligaen består av 56 lag fordelt på fire avdelinger, og sesongstart er 9. april, skriver fotball.no

Ved Alvin Holm
Oppdatert: (02.2.2016)


Kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord AS, Ole A. Hagen (t.v.) og kommersiell direktør i Norges Fotballforbund, Erik Loe. (Foto: NFF)
- At en stor og offensiv aktør som PostNord ønsker et samarbeid med norsk fotball for å nå sine ambisiøse forretnings- og kommunikasjonsmål tar vi som en anerkjennelse av fotballens posisjon. At de i tillegg til egne ambisjoner, så tydelig legger vekt på å bidra også til vår fortsatte utvikling, gjør det ikke mindre positivt, sier Erik Loe, kommersiell direktør i Norges Fotballforbund.

- Å inngå samarbeid med 2. divisjon passer oss perfekt. Når vi ser alle lag som er i den nye PostNord-ligaen, ser vi at det er fulltreff. Vi er lokalisert med avdelinger i hele Norge. Vi hjelper lokale aktører hver bidige dag med å få sine varer frem, og vi har så lyst til å være med på å løfte frem norsk fotball. Dette blir et samarbeid som vil glede alle våre medarbeidere og kunder i hele Norges land. Det er stort for oss å få et liganavn, sier kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord, Ole A. Hagen.

Resten av artikkelen kan leses her på fotball.no

Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS