Moss Fotballklubb inviterer!

Velkommen til fotballfest!

Søndag inviterer vi til en skikkelig fotballfest på Melløs stadion hvor det skal arrangeres to flotte og spennende fotballkamper, i tillegg til dette så kan vi tilby masse annet spennende også, hele oversikten leser du på mossfk.no

Ved Alvin Holm
Oppdatert: (11.6.2015)

Søndag 14 juni er det igjen duket for hjemmekamp på Melløsmatta, og denne gangen er det to kamper som skal spilles foran fotballglade tilskuere. 
 
Ekholt BK og Moss FK 2001 årgangen har hatt et fantastisk samarbeid og har blant annet deltatt på flere turneringer sammen. På bakgrunn av dette og visjon 2020 får gutta spille sitt lokaloppgjør som forkamp til A-Kampen på hovedmatta! 2001 er en spennende årgang i mosseregionen og i 2020 vil disse gutta være 19 år. Kanskje det er nettopp noen av disse som løper ut på Melløsmatta for a-laget i 2020 eller tidligere. 2001 kampen starter kl 15.45. I pausen vil det være aktiviteter med a-lagsspillerne og alle barn som er på kampen.

For å markere at dette er en spesiell kampdag vil det også være aktiviteter utenfor hovedtribunen fra kl: 15:00 til etter A-lagskampen er ferdig. Det blir salg av supporterutstyr, Dyre Gård kommer og selger sine velkjente varer inkludert eplemosten, det vil være grilling av godsaker og Steinspruten bilglass, Kiwi med flere vil ha stands utenfor hovedtribunen. 
Moss FK har sammen med flere av sponsorene våre fått til en pakke hvor vi tilbyr 600 gratisbilletter. Alle som kommer på 2001-kampen vil få en gratisbillett til A-kampen senere på dagen. Moss FK har gitt 100 billetter til Kvik Halden for å prøve å få til skikkelig fotballstemning på stadion. 100 gratisbilletter blir delt ut av spillere fra 2001- og a-laget under mossedagene. 100 billetter blir gitt til veldedige organisasjoner.

Sponsorene som er med og støtter dette er: Sparebank1, Moss To-Takt, Peppes Pizza, Toyota Østfold, BDO. Vi takker dere for at vi får støtte til å gjennomføre dette!
 
A-laget vårt tar i mot Kvik Halden kl: 18:00 til lokal - og toppmøte i Oddsen-Ligaen 2015.
 
Vi håper å gi de to 2001-lagene en stor opplevelse før vi skal prøve å befeste vår posisjon i toppen av tabellen mot Kvik Halden i 2. divisjon (Oddsen-Ligaen)
 
Møt opp og støtt fremtidens Mossespillere og hei A laget vårt frem videre i toppen!


Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS