Moss Fotballklubb informerer

Minivingen supportere!

Moss FK ønsker i år å opprette noe vi kaller Minivingen, en supporter-gruppe for barn opp til 14 år. Mange av de store klubbene i landet vårt har dette opplegget etablert, og det er en fin måte å sikre rekruttering av klubbenes framtidige supportere på.

Ved Alvin Holm
Oppdatert: (06.5.2015)


Royne Berget, styremedlem i MFK, skal ha hovedansvar for Minivingen.

Minivingen - Holdningsskapende supporter-rekruttering   

Moss FK ønsker i år å opprette noe vi kaller Minivingen, en supporter-gruppe for barn opp til ca. 14 år. Mange av de store klubbene i landet vårt har dette opplegget etablert, og det er en fin måte å sikre rekruttering av klubbenes framtidige supportere på, samtidig som det kan være med på å danne en sunn supporter-kultur i ordnede former. Formidling av gode holdninger blir viktig i en slik setting. 

Royne Berget, styremedlem i MFK, skal ha hovedansvar for Minivingen, men vi trenger flere som er til stede og sammen med barna under kampene. Det krever ikke mye jobb, egentlig bare å møte opp på kampdag og sørge for at barna i Minivingen blir godt ivaretatt og dra i gang noen sanger. Vi håper tiltaket vil være med på å skape nytt engasjement rundt klubben og mere liv på tribunene under selve kampene.  

Både barn og foreldre / fotballinteresserte oppfordres herved til å møte opp på Melløs den 26. april og skape liv og røre. Det kreves ingen forhåndspåmelding for å være med i Minivingen som barn.

Er dette noe du kunne tenke deg å bidra med?

Ta kontakt med Royne Berget på mail: royneber@gmail.com eller på mobil: 97 52 78 37 Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS