Moss Fotballklubb informerer

Tore Jobs er tilbake i Moss FK

Tore Jobs er det mange som husker med glede i Moss Fotballklubb. Nå er han tilbake i klubben og skal gjøre sitt til at det blir både mer struktur og fart i markedsarbeidet i MFK.


Oppdatert: (03.11.2014)


Tore Jobs er tilbake i Moss FK. (Foto: Trond Andersen)

(Av Knut Hovland)

Fra midt på 1990-tallet og fram til høsten 2005 var Tore Jobs daglig leder i MFK. I seks av de drøyt ti årene Tore var i klubben, var den i Tippeligaen. I de øvrige årene var MFK i Adeccoligaen og var svært nær et nytt opprykk høsten 2005. Etter tiden i Moss, ble det jobbing for fullt med en annen populær lagidrett, ishockey og Sparta Sarpsborg. Der ga Tore Jobs seg for to år siden.

- Mye har endret seg siden sist jeg var her, men forutsetningene er fortsatt gode for at MFK skal være en klubb å regne med i norsk fotball framover. Det viktigste er å få til gode prosesser, både internt i klubben og med omverdenen. Forrige uke hadde vi et møte på Melløs med rundt 20 av mine tidligere samarbeidspartnere og sponsorer i Moss og omegn, det var et meget positivt møte, sier svensken til mossfk.no

I første omgang er Tore Jobs engasjert i en periode fram til midten av desember med en klar ambisjon og målsetting om å få på plass så mye som mulig av sponsorbudsjettet for 2015. Men for Tore handler det ikke bare om å få inn så mye penger som mulig, han tenker i et større perspektiv enn som så. Det handler om å få sponsorene med på laget på ordentlig, ikke «bare» at de bidrar med et større eller mindre beløp uten å få vite så mye mer om det som skjer i og rundt klubben.

- Det er fem viktige områder vi må ha fokus på for å få klubben dit vi ønsker: Det er administrasjonen, styret, det sportslige opplegget, anlegget på Melløs og samarbeidspartnerne til MFK. Den siste delen er ikke minst viktig. Og så må vi sørge for gjennomføring, det nytter ikke bare å lage fine visjoner og gode strategier – det kan de fleste lett finne eksempler på ved å søke på nettet.

- Hvilke ambisjoner bør MFK ha for årene som kommer?

- Styret har en målsetting om at MFK skal være blant de 20 beste klubbene i landet innen 2020. Det er en tydelig og klar målsetting som bør være fullt mulig å nå. Men jeg vil igjen understreke betydningen av å få til gode prosesser, og jeg håper alle som ønsker å få MFK tilbake i det gode selskap igjen vil bidra i dette arbeidet. Jeg kommer til å ta kontakt med mange i ukene som kommer og regner med at det blir fulltegnet i møteboken min, sier en optimistisk Tore Jobs til mossfk.no.

Hva han gjør neste år, vet han foreløpig ikke. Det vil det bli tatt stilling til senere, men Tore – som opprinnelig kommer fra hockeybyen Leksand i Dalarna – legger ikke skjul på at han kan tenke seg å bli her en stund.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS