Knut Torbjørn Eggen 1960 - 2012

Minneord fra Moss Fotballklubb

Det var med stor sorg Moss Fotballklubb mottok det ufattelige triste budskapet om Knut Torbjørn Eggens bortgang.

Oppdatert: (21.2.2012)Knut Torbjørn Eggen kom til Moss Fotballklubb i 1997 og allerede i sitt første år som trener ledet han klubben til eliteserien. Allerede da hadde han rukket å skrive seg inn i MFK-historien med gul og sort penn. Trenergjerningen fortsatte med å lede klubben i eliteserien frem til og med 2002, før andre utfordringer ventet lenger sør i fylket.

Gleden var derfor stor da Knut Torbjørn vendte tilbake til Melløs i 2008 som utviklingsansvarlig med særlig ansvar for Melløs Arena, profesjonalisere klubben og jobbe med utvikling av unge spillere.

I Moss Fotballklubb utmerket Knut Torbjørn seg som en kunnskapsrik, inspirerende og faglig sterk person, samtidig som det gode humøret og entusiasmen aldri var langt unna.

Det varmer oss i Moss Fotballklubb å se alle de fine ord som har blitt gjort Knut Torbjørn til del etter hans tragiske bortgang, da dette beviser at han har berørt utrolig mange mennesker på sin vei, i Moss, i resten av landet, på fotballarenaen og i det daglige liv.

Elitespillerne til Moss Fotballklubb, som for øyeblikket er på treningsleir i Tyrkia, har mottatt det tunge budskapet og det er besluttet at de kommende kampene skal spilles med sorte sørgebind for å hedre en bauta i klubbens historie.

I Knut Torbjørns ånd håper Moss Fotballklubb at fotball- og idrettsfamilien i byen nå står sammen i en vanskelig stund og at vi aldri slutter å bry oss om hverandre.

Moss Fotballklubb er dypt takknemlige og stolte over å ha hatt en slik hedersmann i våre rekker og våre tanker går til hans familie og nærmeste.


Vi lyser fred over Knut Torbjørn Eggens minne.Styret i Moss Fotballklubb


Print article Skriv ut artikkelen

Neste kamp

Mo - Moss

   Sagbakken kunstgress
Mandag 21.04.2014, kl. 15.30

      


Resultat forrige kamp:
Moss - LSK2 1-5 (0-3)Oddsenligaen avd. 4 - 2014
Lag
P
Vålerenga 2
3
Follo
0
Drøbak-Frogn
0
KFUM
0
Lørenskog
0
Eidsvold TF
0
Kjelsås
0
Mo IL Toppfotball
0
Harstad
0
Moss
0
Skeid Fotball
0
Finnsnes
0
Medkila
0
Kvik Halden
0

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!moss fotballklubb sponsorer
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS