Moss FK Jr. tapte 6-1 for Lisleby

Moss stilte med rent juniorlag mot Lislebys A-lag (3. divisjon) i en treningskamp søndag i østfoldhallen. Mossingene kjempet godt, men ble til slutt for lette mot et effektivt Lisleby-lag. Fredrikstad-laget kunne ta hjem seieren med litt flatterende sifre.

Oppdatert: (05.2.2006)

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Østfoldhallen søndag 5.2.2006
Lisleby - Moss FK Jr. 6-1 (5-1)
M: Martin Reier

Moss FK stilte med mange unge og lovende spillere i Østfoldhallen. Flere spillere viste at de var både kvikke og tekniske, men gjerne litt for lette mot mer robuste og eldre spillere fra Lisleby. 1. omgangen ble "litt katastrofal" for ungguttene fra Moss, som måtte gå til pause med 1-5 i sekken.

I annen omgang maktet spillerne fra MFK å demme bedre opp for angrepene fra Lisleby, men greide sjelden å skape noe foran motstanderens mål. Forsvaret til mossingene kunne nok vært bedre organisert, og fireren bak "ga bort" flere av målene ved slurv og mangel på bestemt opptreden. Det setter vi på kontoen for manglende rutine.

Et pluss var det at trener Joakim Mensen fikk spillerne sine til å tette bedre igjen bak i annen omgang, og ellers at spillerne sto på til siste slutt.

Martin Reier scorte et vakkert trøstemål med høyrefoten etter svak avklaring i Lisleby-forsvaret. Vi synes flere var gode på Moss, men både venstrekanten og høyrekanten skapte trøbbel for Lisleby. Mensen så kampen som en grei gjennomkjøring for sine gutter.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS