Banemester Henriksen

Han holder fotballbanene på Melløs stadion vedlike året rundt - fra klipping til gjødsling og ikke minst måking og feiing. Mannen vi snakker om er Rolf Erik Henriksen

Oppdatert: (24.1.2006)

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Rolf Erik Henriksen er ansatt i "Drift og Anlegg" i Moss Kommune. Han har som oppgave å holde orden og utføre vedlikehold på fotballbanene på Melløs stadion, enten det er naturgress eller kunstgress. Han er en av disse dyktige banemannskapene som fikk hovedmatta til å bli en fryd og se på, og som med sin sterke og klare grønnfarge ga tydelig preg av å være godt stellt. Dette ga optimale spilleforhold for dens brukere gjennom hele sesongen, noe vi antar både spillere og tilskuere satte stor pris på.

I disse vinterdager er det kunstgressbanen på Melløs stadion som får gleden av Henriksens kompetanse på området. Til enhver tid må det utføres vedlikehold som måking og feiing av kunstgressdekket.

Da mossfk.no var en tur innom Melløs i formiddagstimene i går, var Rolf Erik Henriksen i full gang med traktor og snøfreser. De siste dagenes store snømengder har fylt asfaltstien rundt kunstgressbanen med store hauger av den hvite nedbøren, og Henriksen sørget nå for å få haugene freset over gjerdet. Til glede for små og store spillere.
  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS