MFK-brød i butikkhyllene !

Moss Fotballklubb lanserte i dag sitt eget brødprodukt, som har fått det klingende navnet "MFK-brødet". Brødet er utviklet i samarbeid med Råde Bakeri og Konditori som skal stå for produksjonen av det fiberrike og sunne produktet. Og hvert solgte brød gir klubben 2 kroner i kassa, kunne en entusiatisk markedssjef fortelle på dagens presseskonferanse.

Oppdatert: (10.1.2006)

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

- Hensikten med dette markedsfremstøtet er å kunne gi et positivt bidrag til folks hverdag, siden brødet både er veldig sunt og full av fiber, forteller markedssjef Geir Syvertsen til mossfk.no. - A-lagsspillerne nyter selv godt av dette brødet under sin faste og daglige lunsj på klubbhuset.

- Vi vil også prøve å bevisstgjøre folk generelt til et sunt kosthold, og forhåpentligvis spre nyheten om brødet til andre innbyggere i Moss og omegn.

Brødet er til salgs i de fleste dagligvareforretninger i vårt distrikt og ellers i Råde Bakeri sine egne utsalgssteder i distriktet.

- Vi er veldig stolt av denne posen (emballasjen red.mrk.) og den flotte layouten som skal bli selve kjennemerket på dette brødproduktet. Det bidrar også til at den vil synes godt i butikkhyllene. Vi oppfordrer alle til å prøve brødet, da kjøperen samtidig støtter Moss Fotballklubb med 2 kroner pr. solgte brød.

- Moss Fotballklubb sender en varm takk til Råde Bakeri som har gjort dette mulig for oss, avslutter markedssjef Geir Syvertsen.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss FK - Arendal


  Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
   Bellevue Stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Asker - Moss FK 1-0  (1-0)  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS