MFK-brød i butikkhyllene !

Moss Fotballklubb lanserte i dag sitt eget brødprodukt, som har fått det klingende navnet "MFK-brødet". Brødet er utviklet i samarbeid med Råde Bakeri og Konditori som skal stå for produksjonen av det fiberrike og sunne produktet. Og hvert solgte brød gir klubben 2 kroner i kassa, kunne en entusiatisk markedssjef fortelle på dagens presseskonferanse.

Oppdatert: (10.1.2006)

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

- Hensikten med dette markedsfremstøtet er å kunne gi et positivt bidrag til folks hverdag, siden brødet både er veldig sunt og full av fiber, forteller markedssjef Geir Syvertsen til mossfk.no. - A-lagsspillerne nyter selv godt av dette brødet under sin faste og daglige lunsj på klubbhuset.

- Vi vil også prøve å bevisstgjøre folk generelt til et sunt kosthold, og forhåpentligvis spre nyheten om brødet til andre innbyggere i Moss og omegn.

Brødet er til salgs i de fleste dagligvareforretninger i vårt distrikt og ellers i Råde Bakeri sine egne utsalgssteder i distriktet.

- Vi er veldig stolt av denne posen (emballasjen red.mrk.) og den flotte layouten som skal bli selve kjennemerket på dette brødproduktet. Det bidrar også til at den vil synes godt i butikkhyllene. Vi oppfordrer alle til å prøve brødet, da kjøperen samtidig støtter Moss Fotballklubb med 2 kroner pr. solgte brød.

- Moss Fotballklubb sender en varm takk til Råde Bakeri som har gjort dette mulig for oss, avslutter markedssjef Geir Syvertsen.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp

  Sesongen 2017 er slutt


  Dag xx.xx.xxxx, kl. xx:xx
   Melløs stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Holmen IF - Moss FK 0-6  (0-3)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS