Pressemelding: Ny utstyrsavtale med Puma

Moss Fotballklubb har undertegnet en ny utstyrsavtale med Puma Norway AS. Det betyr at Puma også de neste fire sesongene vil være klubbens generalsponsor på utstyrssiden. Det store sport- og fritidsmerket har vært klubbens utstyrssponsor i perioden 2001 til 2005.

Oppdatert: (05.1.2006)


- Puma har hele tiden vært klubbens førstevalg. Det sikrer MFK kontinuitet på utstyrssiden. Vi har fått en forbedret rammeavtale med Puma. Ikke minst hvis klubbens A-lag greier å rykke opp og etablere seg i toppen av Tippeligaen i den neste fireårsperioden, sier Lars Norsted i MFKs utstyrsteam.

Pumas kjente og karakteristiske merke vil bli å finne på drakter og overtrekk fra seksåringene i klubben opp til A-lagskaptein Christian Michelsen & Co. Puma lanserer mange spennende nyheter i 2006. Blant annet et helt nytt konsept på fotballsko og baller. 
Puma Norway AS er også i disse dager i full gang med å forhandle frem avtale for Moss FKs yngres avdeling. Noe som trolig vil gjøre at Puma blir godt representert i butikkhyllene i Mossedistriktet i årene fremover

Moss FK er i godt selskap under Pumas vinger. Eliteserielagene, Lyn, Tromsø, Fredrikstad, Stabæk og Sandefjord har alle merket som sin sponsor på utstyrssiden.

I Adecco-ligaen vil Moss FK være eneste lag som har Puma som utstyrsleverandør. Klubben er den av de seks som har samarbeidet lengst med Puma.

Puma har på kort tid tatt steget opp til å bli den største leverandøren for lagene i toppen av norsk fotball. 

Kontaktpersoner:
Thor Øyvind Hagen, ansvarlig for teamsport i Puma Norway AS 92023548
Lars Norsted, MFKs utstyrskontor 90018314.

NB! I dag, fredag 6. januar fra 13.00 og utover, er Puma på plass på Melløs hvor klubbens spillere under elitesatsingen (A-, rekrutt, Jr Interkrets og Gutt Interkrets) skal prøve ut fotballsko før sesongen 2006. Her er det mulighet til å ta bilder og få ytterligere opplysninger. Hagen og Norsted og representanter fra klubbens styre vil være til stede.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp

  Østsiden IL - Moss FK


  Søndag 21.01.2018, kl. 14:00
   Østfoldhallen, Fredrikstad

   

  Resultat forrige kamp:
  Sarpsborg 08 - Moss FK 3-0  (1-0)

  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS