Per Morten Kristiansen til FK Haugesund

Moss Fotballklubbs keeper gjennom de siste 6 år, Per Morten Kristiansen, har signert en 3 års kontrakt med den nyopprykkede førstedivisjonsklubben FK Haugesund.

Oppdatert: (01.1.2006)

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Intervju med Per Morten Kristiansen

Saker og ting ser vel litt lysere ut nå?
- Ja, endelig så fant jeg en løsning på denne situasjonen. Jeg ønsket egentlig å spille for en klubb i Tippeligaen, men det ble visst vanskeligere enn jeg trodde på forhånd. Uansett er jeg fornøyd med at det ordnet seg for min del, og jeg gleder meg selvfølgelig til å spille for FK Haugesund.

Hvordan ser du på det å spille for en annen klubb, attpåtil en av Moss FK sine konkurrenter i Adeccoligaen 2006?
- Det blir selvfølgelig veldig spesielt å møte Moss, ihvertfall på Melløs stadion, men det går sikkert veldig bra.

Hvordan tror du det blir å møte dine gamle lagkamerater på motsatt banehalvdel?
- Det skal bli moro det, jeg håper selvfølgelig at vi vinner. Men det blir tøft, og jeg håper selvfølgelig at Moss vil gjøre det bra denne sesongen også. Moss og FK Haugesund møtes til dyst på Melløs allerede lørdag 13. mai.

Det blir vel vemodig å forlate Østfold til fordel for sildabyen Haugesund?
- Det blir jo det, jeg har bodd her i Østfold i hele mitt liv. Men det blir spennende å treffe andre mennesker og se andre fjes, pluss å komme seg bort fra denne delen av landet. Samboeren min ser for tiden etter en jobb i der borte, og vi flytter allerede den første uken i januar.

Din tidligere lagkamerat i MFK, Morten Moldskred er også en av nykommerne i FKH. Det er vel en fordel for deg å møte en gammel kjenning på et helt nytt sted?
- Ja det blir godt å treffe Morten igjen, vi har holdt kontakten den siste uken via telefon. Vi blir sannsynligvis naboer da vi har sett på leiligheter i samme rekkehuset. Det blir bra det, sier Per Morten til mossfk.no nå i kveld.

Per Morten Kristiansen vil også med dette intervjuet få takke for 6 fantastiske år i Moss Fotballklubb. Han legger også til at han har hatt det helt topp i disse årene i MFK. Og han skal selvfølgelig holde kontakten med både spillere og andre involverte i MFK. Per Morten ser heller ikke bort i fra at han en dag kan være tilbake i mossedrakten.

mossfk.no ønsker Per Morten lykke til i sin nye klubb, og takker for 6 flotte år i tjeneste for Moss Fotballklubb.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS