COOP/Conseptbygg inn på banen som sponsor

På dagens pressekonferanse ble en ny sponsoravtale skrevet under med COOP/Conseptbygg. Denne avtalen som er en del av sponsorkonseptet "Anleggspool MFK" og innebærer at de som en stor eiendomsutvikler skal bidra økonomisk til klubben basert på antallet prosjekter de bygger ut i Moss. Hensikten med konseptet er at klubben skal spille på lag med eiendomsutviklere i Moss slik at begge kan ta del i den positive utviklingen som byen og klubben er inne i.

Oppdatert: (21.12.2005)

Tekst: Alvin Holm og Brynjel Johnsen
Foto: Alvin Holm

Leder i Moss Fotballklubb Hans Jørn Rønningen kunngjorde på dagens pressekonferanse at COOP/Conseptbygg går inn som sponsor for klubben med til sammen 700.000 kroner. Dette skjer i regi av et nytt sponsorkonsept kalt "Anleggspool MFK". Kort fortalt går dette ut på at klubben skal gå i tospann med bygg- og anleggsutbyggere i regionen for å skape en vinn-vinn situasjon for begge parter. Hensikten er å spille på lag for å ta positiv del i byens utvikling.

Det var en svært offensiv Hans Jørn Rønningen som i dag kunne fortelle om klubbens nye sponsorkonsept. Bakgrunnen for de gode nyhetene er at den store interessen rundt klubben i høst har vist at MFK er et solid merkenavn i regionen, samtidig som utvikling av nye bygg- og anleggsprosjekter i byen har nådd nye høyder. Det er derfor et stort potensiale i å forene kreftene og dra lasset sammen for å utvikle lokalmiljøet i Moss.

Rønningen var svært fornøyd med å kunne presentere første deltager COOP/Conseptbygg i Sponsorkonseptet "Anleggspool MFK". Til stede på pressekonferansen var også COOPs representant i Conseptbygg Dan Børge Hustad og daglig leder i Conseptbygg Roy Heier. Foran de fremmøtte fra pressen skrev de under avtalen som sikrer MFK til sammen 750.000 kroner i første omgang.

Sponsorkonseptet er bygget opp slik at hver deltager betaler en inngangsbillett på 100.000 kroner. Deretter skal utbygger betale 200.000 kroner for hvert prosjekt som bygges ut i Moss. Conseptbygg er en vesentlig utbygger i Moss med tilsammen tre store prosjekter pr i dag. Dermed bidrar de med til sammen 700.000 kroner til MFK allerede nå. For fremtidige prosjekter vil de også bidra med 200.000 kroner pr prosjekt. Avtalen har i første omgang 2 års varighet.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS