Michael Frank (47) ny "Toppspillerutvikler"

Så er siste brikke i den "nye" sportslige ledelsen i Moss FK på plass. Danske Michael Frank, bosatt i Ski, har sagt ja til tilbudet fra klubben om heldags stilling som "Toppspillerutvikler". Frank har gode kontakter inn i Brøndby og selv blitt tilbudt lignende stilling i den danske klubben.

Oppdatert: (22.12.2005)

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Men det er altså Moss FK som har grepet fatt i 47-åringen med c-utdannelse. Frank har ellers bakgrunn som leder og markedsmann i Ski IL og Follo Fotball. Hans nære relasjoner til Brøndby gjør ikke mannen mindre interessant å ha i "stallen", vil vi tro.

Styreleder Hans Jørn Rønningen sier til mossfk.no at han ser frem til å få Michael Frank på plass. Og Geir Bakke har truffet den nye spillerutvikleren.

- Det er avgjørende at trenere og spillerutvikler har gode og nære relasjoner. Jeg tror samarbeidet med trenere skal gå fint, selv om Frank skal rapportere direkte til styret i saker som omfatter spillerutvikling, mener Rønningen.

Og Moss FK satser altså på spillerutvikler i full stilling, selv om kravet for gruppen 16-21 bare er 50 %, kan styrelederen fortelle.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS