Molde vant fortjent på hjemmebane

Drømmen om tippeligaspill i 2006 ble knust etter 2-0 i Molde. Moss hang meget godt med det første kvarteret, men deretter var Molde det beste laget. Etter 5-2 sammenlagt må altså Moss nå starte planleggingen av en ny sesong i 1. divisjon.

Oppdatert: (19.11.2005)

Tekst: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)
Foto: Brynjel Johnsen (brynjel.johnsen@mossfk.no)

Målløs 1. omgang

Moss startet best i Molde. Tempoet var høyt og Moss viste tydelig at de var interessert i å spille underholdende fotball. Allerede etter 11 minutter fikk Moss sin største mulighet i omgangen. Jonas Krogstad lå i offsideposisjon, men ballen kom via Petter Rudi. Krogstad kom alene med Lillebakk, men klarte ikke å lure Molde-keeperen.

Etter åpningskvarteret tok Molde sakte men sikker over initiativet. Moss spilte ballen mye på tvers, og nøyaktigheten var ikke alltid den beste. Dette ga Molde flere muligheter, og mot slutten av omgangen hadde laget en rekke farlige sjanser. Både Konate og Friend hadde gyldne scorings-muligheter, men ingen av dem klarte å sette ballen i mål bak en både dyktig og heldig Per Morten Kristiansen. Dermed gikk lagene i garderoben med resultatet 0-0.

Moss overkjørt i 2. omgang

I den 2. omgangen ble dessverre Moss fullstendig overspilt. Allerede etter noen minutter kom den første store muligheten. Per Morten Kristiansen fikk slått en langskudd fra Stian Ohr i tverrliggeren. Og kun et par minutter etter var det Rob Friend som skjøt via Mosse-keeperen og i treverket. Molde fortsatte å presse, og etter 60 minutter kom 1-0. Rob Friend gikk meget hardt inn i ryggen på Per Morten Kristiansen og headet et innlegg fra venstrkanten i mål. Situasjonen så ut som et angrep på keeper, men Terje Hauge godkjente scoringen. 2-0 kom også etter en heading - etter 73 minutter kunne en umarkert Mavric styre inn 2-0 etter en corner.

Moss kom til et par muligheter på dødball i 2. omgang, og nærmest scoring var Tor Erik Moen som skjøt like over på stillingen 1-0. På overtid hadde også Jonas Krogstad en fin mulighet. Men ser man kampen under ett vant Molde sjansestatistikken meget klart, og Moss kunne fort ha fått flere baklengsmål.

Vidar Martinsen spilte en meget god kamp i midtforsvaret til Moss. God - og til tider litt heldig- var også Per Morten Kristiansen, som spilte sin siste kamp for Moss i ettermiddag.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS