Kommentar fra Eggen


Oppdatert: (08.8.2000)

Mange takk til Kråkevingen for ypperlig kampgjennomføring og støtte på Ullevål. Det er kanskje ekstra viktig etter en sånn skivebom som vi hadde mot Glimt.
Håper jeg kan love dere spill og skikkelig ”gutsing” i 90 minutter + + gjennom både 8 serie og 3 cupkamper til i år.

Poenget mot VIF var langt viktigere enn de fleste andre poeng. Det høres litt banalt ut, men det er enkelte kamper som absolutt ikke bør tapes!
For det første er det viktig å ha VIF bak seg på tabellen, og for det andre var scoringa til Rune utrolig viktig, rent psykologisk. Dessuten var kampen som helhet en viktig revansje, både for trenere og spillere. De 25 siste minuttene fra onsdagens kamp kan vi på ingen måte være bekjent av.

Jeg vil igjen benytte anledningen til å takke Jarkko for det han har tilført laget, både gjennom spille og spint. Jeg håper hans æreskodeks i forhold til vinnerinstinkt og kampvilje vil henge igjen i veggene på Melløs.
For neste år er Moss FK i forhandlinger med Joachim Walltin som sentral midtbanespiller. De som først og fremst er aktuelle i Jarkko’s rolle resten av sesongen, er Kjell og Jan Tore.

Spillemessig og sjansemessig, synes jeg vi var hakket bedre enn VIF. Midtveis i 2. omgang slapp vi de for billig inn i kampen, med for upresist pasningsspill og for mange risikofylte tversoverpasninger. Vi ble også for ”flate” i midtbaneleddet, og back-4’er rygget i enkelte situasjoner unødvendig langt inn i ”fanget” på Rino. Det første målet imot kom som en følge av dette, og Kjetil Rekdal fikk alt for uforstyrret prikke inn 1-1 målet. Heldigvis var vi på søndag villige til å spille til fløyta gikk, og vel så det. la det bli sånn i fortsettelsen også!!

Knut Torbjørn


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS