Ny finne på vei


Oppdatert: (07.8.2000)

Jussi Nuorela (26) kan bli den nye finnen på Melløs. Mandag kommer han til Melløs for å ta fatt på en ukes prøveperiode. Han yter for tiden sine tjenester i tyske Fortuna Düsseldorf i den 2. Bundeligaen. Der har han vært siden 1999. Tidligere har han blant annet spilt på PSV Eindhoven. - Vi ønsker å la han prøve seg her en ukes tid, slik at vi får vurdert han, sier MFK-leder Per A. Bakke om den sentrale midtbanespilleren. - Han ønsker i utgangspunktet å være her ut sesongen, siden han har ambisjoner om spill på høyere nivå. Han har 10 A-landskamper for Finland og har spilt der sammen med Jarkko Wiss. På U-21 landslaget har han omtrent 25 kamper, forteller Bakke.

Jarkko Wiss forlot i dag Moss til fordel for England og sin nye klubb, Stockport. Men dersom Nuorela overbeviser i sin prøveperiode vil MFK ha erstattet Wiss med en ny landsmann. Nuorela er Bosman-spiller og vil således ikke koste MFK noe i overgangssum. Han er i utgangspunktet sentral midtbanespiller, men har tidligere også spilt midt-stopper.

Fakta:
Jussi Nuorela
Født: 11.08.74
Høyde: 184 cm
Tidligere klubber: FC Zwolle, FC Groningen, EVV Eindhoven, PSV Eindhoven


PS!I riksavisene i dag står det at Vålerenga har sendt brev hvor de uttrykker sitt ønske om å få Dagfinn Enerly til Oslo. - Vi har ikke hørt noe fra Vålerenga enda, forteller Bakke om saken.


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS