Stor pågang etter billetter!


Arrangementansvarlig Frode Andresen har hatt nok å gjøre i dag på klubbhuset. Det ramler inn e-poster og telefonene står ikke stille. Det er bestillinger av billetter som gjelder nå. Interessen for å se opprykksfinalen førstkommende søndag mellom Moss - Sandefjord er formidabel.


Oppdatert: (24.10.2005)

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

- Det har ikke vært så stor interesse rundt en fotballkamp på Melløs stadion siden MFK - FFK høsten 2003, da Moss som kjent vant 1-0 etter scoring av Vidar Martinsen. Jeg sier ikke at det kan bli like mange tilskuere til søndag som i kampen mot FFK, men interessen er overveldende, forteller Frode Andresen.

- Bare i løpet av 4-5 timer i dag så er det revet vekk over 1000 billetter på hovedtribunen, det er fortsatt 400-500 ledige seter igjen som folk kan sikre seg ved å kjøpe billetter. På hovedtribunen er det 2400 sitteplasser, bortimot 700 av disse tilhører sesongkort innehavere og noen er også reservert bedrifter og motstanderlag.

Arrangementsansvarlig Frode Andresen er oppriktig lei seg for at han ikke har tid til å svare på samtlige e-poster, men må prioritere personlig fremmøtte på klubbhuset som kommer for å kjøpe billetter.

- De som vil kjøpe billetter kan møte opp på klubbhuset vårt på dagtid mellom kl. 8 og 16, forteller Frode Andresen, som har ansvaret for billettene til Moss sine hjemmekamper. Vi håper å få solgt ut hovedtribunen så fort som mulig, så her er det "først til mølla" som gjelder. Når det gjelder ståtribunen, så er det bare å møte opp som vanlig i portene/telleapparatene. Alle kommer innenfor portene - det kan jeg garantere, forteller arrangementsansvarlig Frode Andresen til mossfk.no  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS