Utrolig viktig seier

Moss vant en viktig seier over Mandalskameratene søndag, og inntok dermed nok en gang kvalifiseringsplassen i Adeccoligaen. Enda en gang måtte Moss avslutte kampen i undertall, men det er tydeligvis ikke et problem for seiersvante mossinger. Moss vant 3-1 og er i høyeste grad involvert i opprykksstriden.

Oppdatert: (09.10.2005)

Av: Brynjel Johnsen (brynjel.johnsen@mossfk.no)

To jevne lag i åpningen
Mandalskameratene åpnet friskt på Idrettsparken. I løpet av det første minuttet var både Tor Henning Hamre og Kjetil Myrvold nære på å sjokk-åpne. Men en god Per Morten Kristiansen fikk stoppet ballen. Men Moss var ikke mye dårligere og bare minuttet senere kom Jonas Krogstad til en stor sjanse på hodet. I minuttene som fulgte burde Moss ha gått opp i ledelsen. Knut Hovel Heiaas kom til en god avslutning etter 7 minutter, og det samme gjorde mange mossespillere etter en corner.

- Opp i ledelsen
Mange mente sikkert at det lå en scoring i lufta den første halvtimen, og scoringen kom den - på straffe. Knut Hovel Heiaas hadde rundet keeper og ble klart lagt i bakken av Andre Quist. Straffen var av den klare sorten og målet også. Christian Michelsen satte straffen pent i mål.

Knut Hovel virket god og pigg. For det gikk ikke mange minuttene før han var farlig igjen. Etter ca 35 minutter fikk han ballen i knallposisjon, men headet dessverre ballen rett utenfor. Frem mot pausen fortsatte begge lag å produsere gode sjanser. Mandalskameratene hadde kanskje de største, men slurv innenfor 16-meteren første til at Moss kunne gå til pause med 1-0 ledelse.

Spenningen fortsatte
I 2. omgang var det duket for mer dramatikk. Mandalskameratene forsøkte å åpne friskt igjen, og kom til en del sjanser. Moss kom litt bakpå og etter 54 minutters spill pådro Tommy Edvardsen seg gult kort. For øvrig en bragd han gjentok 20 minutter senere - og dermed rett i dusjen.

I mellomtiden hadde John "Mo" kommet innpå for Knut Hovel. Selv om Moss var i undertall etter Tommys utvisning, var det ikke noe underlegent over mossingene. Jonas Krogstad burde absolutt ha scoret da han kom alene med Hovstøl etter 77 minutter. Tom Reidar Haraldsen misset derimot ikke bare ett minutt senere da han stanget en corner inn.

Spenningen steg flere hakk da Mandalskameratene fikk sitt reduseringsmål bare fire minutter før slutt. Tor Henning Hamre viste fin teknikk og scoret fra kloss hold.

I siste ordinære spilleminutt viste imidlertid Moss seg som hakket hvassere enn MK. Med en spiller som John "Mo" på laget er ingenting umulig. Han gjorde alt alene da han satte inn 3-1 målet og punkterte kampen fullstendig. Dommeren kunne notere nok en mosseseier i boka og det hele ser nokså lyst ut sett med mosseøyne.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS