Helsvart mot Bodø/Glimt


Oppdatert: (02.8.2000)

(MFK-Bodø/Glimt 1-6) Det ble en helsvart affære for MFK onsdag. Avskjeden på hjemmebane til Jarkko ble alt annet enn minneverdig. Selv om Jarkko var en av de få som kunne gå av banen med hevet hodet på grunn av egen innsats, var rammen rundt mindre verdig. Et uhyre effektivt bortelag vartet opp med fikst angrepsspill og satte det ellers så solide MFK-forsvaret på prøve ved flere anledninger.

Seks baklengs er sesongverste på hjemmebane. Faktisk har begge hjemmetapene endt med stortap. (Viking 1-5 og Bodø/Glimt 1-6). Faktisk har det blitt en god del mål på de siste kampene. Dessverre har majoriteten av de kommet feil vei… De seks siste kampene har gitt 7 MFK mål, mens motstanderne har scoret hele 21 ganger. Varemerket vårt har altså fått seg en solid knekk. Onsdag var riktignok Bodø/Glimt drepende effektive. Seks mål på snaue 12-14 målsjanser er imponerende. Kjell Olofsson skapte riktignok spenning i kampen da han smelte inn 1-2 kort tid før pause.
Den spenningen varte til banens beste, Arild Berg, fyrte av kanonen fra 25 meter og økte til 1-3. Derfra og ut var løpet kjørt. Verken Aaron Wilbraham, Joakim Hermansen eller Simen Brenne klarte å bidra til hjemmepoeng på sine innhopp. Det ble rett og slett en helsvart aften på Melløs hvor noen av de 2.038 tilskuerne forlot stadion allerede etter kvarteret i andre omgangen…

Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS