MFK-BUA er åpen

Vi har den glede å introdusere MFK-BUA som er den nye kiosken ved kunstgressbanen. Denne kiosken er en del av et konsept i regi av Norges Fotballforbund som heter "Arenasalg". Målsetningen er at dette skal bli idrettsnorges egen kiosk-kjede, som forhåpentligvis vil blomstre opp rundt i landet i tiden som kommer. Det finnes allerede 25 slike kiosker bare på Ullevaal Stadion idag.

Oppdatert: (30.9.2005)

Konseptet "Arena Salg" er slik at det er kun utvalgte produkter fra disse produsentene som kan selges i disse kioskene. På den måten har det vært mulig å fremforhandle gode avtaler med leverandører som igjen vil bidra til en pen inntekt for idrettsklubbene. MFK-BUA ligger rett ved siden av Melløs kunstgressbane og selger det meste av kioskvarer. Vareutvalget er meget bra, noe blant annet følgende samarbeidspartnere bidrar med:

- NFF (Norges Fotballforbund)
- Asko
- Hennig Olsen IS
- Coca Cola
- Leiv Vidar Pølser
- Freia
- Maarud /Kraft Foods
- Gevalia kaffe
- Malaco

Vi har tatt en prat med kioskansvarlig Alvin Holm som kan fortelle mer om kiosken. - Han forteller at vareutvalget omfatter varme og kalde drikker, pølser, vafler, snacks og søtsaker. - MFK-BUA vil være åpen året rundt i forbindelse med aktiviteter som trekker folk til kunstgressbanen. Vi kan også holde åpent som en service for eventuelle brukere/leietakere av kunstgressbanen. For mer informasjon om dette er det bare å ta kontakt med meg, sier Alvin. Du kan nå han på e-post på alvin@mossfk.no med eventuelle spørsmål og idéer.

- Kiosken kan i tillegg tilby MFK-skjerf, CD med mossesangen "La hjertet slå for MFK" og skrapelodd fra Fotball-lotteriet 2005 med fantastiske premier. Flere effekter vil komme for salg etterhvert. - Det kan også dukke opp nyheter en gang i blant, forteller Alvin.Første åpningsdag for MFK-BUA var lørdag 24 September. Salget og tilbakemeldingene har gått over all forventning så langt. - Nå kan heldigvis både spillere og publikum på kunstgressbanen få seg noe å spise og drikke, legger Alvin Holm til.

Kioskansvarlig Alvin Holm er en kjent skikkelse i fotballmiljøet på Melløs. Han har bidratt med 9 års frivillig innsats som vakt/funksjonær. I dag er han i tillegg både journalist og fotograf for klubbens nettsider, i tillegg til å være kioskansvarlig for MFK-BUA. Vi ønsker Alvin lykke til.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss FK - Arendal


  Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
   Bellevue Stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Asker - Moss FK 1-0  (1-0)  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS