Eggen før "Glimt" kampen


Oppdatert: (01.8.2000)

Benjamin Bruun og Jan Tore Ophaug blir sidebacker for suspenderte Anders Juliussen og Johan Petter Winsnes i morgendagens kamp mot Bodø/Glimt på Melløs. Benjamins fart kan bli god å ha mot kjappe "Glimt"angripere, mens Ophaugs hodespill kan bli en resurs på dødballsituasjoner.

Undertegnede synes formasjonene begynner å stemme bra offensivt, men enda kan spillerne bli bedre til å utnytte KB sin spisskompetanse. Enerly og Olofsson er i ferd med å ligne på et radarpar, og dersom effektiviteten foran mål forbedres, blir det en panghøst for Moss FK.

Hele klubben er dessuten veldig glade for at Tor Trondsen blir i t.o.m Stabæk-kampen 27.08.00. Det gir oss tid til å forberede Aaron ”Alby” Wilbraham på en plass framme på banen.
I mellomtiden vil vi matche ham forholdsvis forsiktig men allerede i morgen mot Bodø/Glimt, er han en potensiell matchvinner. ”Alby” er stor og sterk, og samtidig veldig bra teknisk. I tillegg er hodespillet hans av god gammel engelsk klasse.

Bodø/Glimt har veldig mange gode offensive kvaliteter, men de er sårbare defensivt. På Melløs klarer vi ofte å stresse og presse motstanderne bra, og den defensive dyktigheten blir også i morgen avgjørende for suksess.

Sportslig hilsen
Knut Torbjørn


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS