Sogndal - Moss 1-0

Kveldens kamp mellom Sogndal og Moss endte med seier 1-0 til vertene. Moss hadde muligheten til å knappe ytterligere inn på Sandefjord, men i stedet falt vi ned til 5. plass på tabellen. Men det er kun ett poeng opp til Hønefoss som nå har overtatt kvalikplassen.

Oppdatert: (25.9.2005)

Tekst: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)
Foto: Tor Yttri, Sogndal Fotball (www.angrip.no)

Jevn 1. omgang

Det var en relativt sjansefattig 1. omgang. Moss startet best, men det ble aldri virkelig farlig foran Terje Skjeldestad i Sogndals mål. Utover i omgangen kom vertene mer med, men alt i alt var Moss det beste laget.

Tommy Ørens scoring ble avgjørende

Etter pausen fortsatte Moss å jakte scoring. Etter et kvarter hadde vi to store muligheter på hjørnespark, men ballen ville ikke inn. I stedet kom Sogndal på en kontring ved Kim Rune Hellesund på høyresiden, og innlegget satte Tommy Øren sikkert i mål fra kort hold.

Etter scoringen ble det en åpnere kamp der Moss jaget utligning og Sogndal kunne utnytte at Moss lå høyt på banen. Men ingen av lagene klarte å score - til tross for flere gode muligheter. På overtid hadde Moss to store sjanser, men dette var tydeligvis en dag hvor ting ikke ville seg for oss.

Muiruri skadet

En annen nedtur var at John "Mo" Muiruri måtte bæres av banen på båre mot slutten av kampen. I følge Rune Tangen dreier det seg enten om en strekk eller en avrivning i låret. Det er dermed høyst usikkert når midtbane-eleganten er tilbake på banen

Christian Michelsen: - Utrolig surt

Kaptein Christian Michelsen uttalte til Radio Moss etter kampen at han syntes det var utrolig surt å reise fra Sogndal med 0 poeng. Han følte at Moss hadde hatt godt tak på Sogndal, men at det ikke ville seg foran mål i dag. Men den alltid like positive MFK-kapteinen sier at laget nå ser framover. - Løpet er ikke kjørt - og vi skal ha 3 poeng mot Hødd neste søndag, avsluttet Michelsen.

Rune Tangen: - Første mål ble avgjørende

Hjelpetrener Rune Tangen var også skuffet. - Vi visste at dette i utgangspunktet ville bli en vanskelig bortekamp, men jeg synes vi er best den første timen. Det lå litt i lufta at det første målet ville bli avgjørende, og dessverre er det Sogndal som får dette rett etter at vi har hatt flere store muligheter, sa Tangen til Radio Moss.

Fortsatt meget jevnt i opprykkskampen

Moss ble passert av både Hønefoss og Bryne etter kveldens runde, men det er kun ett poeng opp til begge. I tillegg tapte Sandefjord 1-2 hjemme mot Pors Grenland, slik at avstanden opp til direkte opprykk fortsatt er 4 poeng. Det er altså jevnere enn noen sinne rundt kvalifiseringsplassen.

Her er alle resultatene fra dagens runde i 1. divisjon:

Hødd - Alta 3-0 (2-0)
FK Tønsberg - Strømsgodset 2-2 (1-1)
Follo - Løv-Ham 1-0 (1-0)
Kongsvinger - Hønefoss BK 0-3 (0-3)
Mandalskameratene - Stabæk 0-2 (0-1)
Skeid - Bryne 0-0 (0-0)
Sandefjord - Pors 1-2 (1-0)
Sogndal - Moss 1-0 (0-0)

Tabellen: Klikk her  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss FK - Arendal


  Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
   Bellevue Stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Asker - Moss FK 1-0  (1-0)  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS