Moss henger fortsatt med i opprykksstriden

Moss vant i dag 3-1 mot FK Tønsberg. Hjemmelaget leverte ikke storspill foran mer enn 2100 tilskuere på Melløs i dag, men en straffe ved Tom Reidar Haraldsen og to nye scoringer av Steffen Nystrøm sikret at vi fortsatt henger godt med i kampen om opprykk til Tippeligaen.

Oppdatert: (18.9.2005)

Av: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)
Foto: Brynjel Johnsen (brynjel.johnsen@mossfk.no)

Moss best i 1. omgang

Moss startet klart best og presset Tønsberg hardt starten av 1. omgang. Og etter 22 minutter ble Christian Michelsen dratt ned i scoringsposisjon foran Tønsberg-målet. Christian har vært fast straffeskytter i år, men nå overlot han ballen til Tom Reidar Haraldsen - som var var tryggheten selv fra straffemerket.

Etter 1-0-scoringen dabbet intensiteten av, og Tønsberg var faktisk nærmest scoring på et innlegg som Per Morten Kristiansen reddet med en utboksing på streken.

Dermed kunne Moss ta pause med en knapp ledelse etter en omgang som dessverre ble preget av mange feilpasninger fra hjemmelagets side.

Tønsberg friskest etter pausen

Etter hvilen var det et langt friskere Tønsberg-lag som kom på banen, og de presset Moss i en lang periode. Men en god Per Morten Kristiansen ryddet unna de mulighetene som kom - både langs bakken og i feltet. Og typisk nok skulle det neste målet komme i den andre enden av banen. Etter 20 minutter ble Steffen Nystrøm spilt igjennom på 16-meteren til Tønsberg, og i duell med en forsvarer satt han ballen hardt nede til høyre for keeper. 2-0 og full jubel på tribunen!

Nystrøm sikret seieren

Etter scoringen hadde Moss god kontroll på kampen. John "Mo" Muiruri og Gard Kristiansen kom mer til sin rett, og Tønsberg virket noe resignerte. Men med 6 minutter igjen ble plutselig Stian Nikodemussen spilt igjennom fra midtstreken, og han kom alene mot Per Morten Kristiansen. Tønsberg-spissen scoret sikkert, og med ett var det igjen spenning på Melløs. Men i samme øyeblikk som man gikk inn i tilleggsminuttene satte Steffen Nystrøm den endelige spikeren i kista. 3-1-målet var nærmest en blåkopi av 2-0, og Nystrøm er nå suveren på toppen av toppscorerlista med sine 9 mål hittil i år.

Det var gledelig å se at Moss på en halvgod dag tar tre nye poeng. Resultatene som tikket inn fra de øvrige kampene gjorde det også tidlig klart at kun seier var godt nok for å henge med i opprykksstriden: Alle de øvrige lagene i toppen vant nemlig sine kamper - med unntak av Sandefjord som spilte uavgjort mot Løv-Ham. Avstanden opp til Sandefjord er dermed kun 4 poeng.

Gledelig var det også at 2136 hadde funnet veien til Melløs til tross for at været var litt skummelt i forkant av kampen.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS