Informasjon fra pressekonferansen

På fredagens pressekonferanse presenterte ledelsen i Moss Fotballklubb planene på anleggssiden for Melløs stadion fremover. Med på laget var også Moss Idrettsråd og entreprenørfirmaet Brødrene Holstad. Sammen la de frem en plan om et topp moderne stadionanlegg på Melløs - oppdatert i henhold til alle krav som stilles til spill i Tippeligaen. mossfk.no var til stede på pressekonferansen.

Oppdatert: (16.9.2005)

Tekst: Brynjel Johnsen (brynjel.johnsen@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

På pressekonferansen deltok Moss Idrettsråd, Brødrene Holstad og Moss Fotballklubb. Partene delte tiden mellom seg og først ut var Moss Idrettsråd. Moss Idrettsråd ved Anne Bramo presenterte planer om å flytte løpebanene til A/B feltet, for deretter å lage en mer intim fotballstadion uten løpebaner. I tillegg ser man for seg å snu Løken-feltet 90 grader og frigjøre et areal for parkeringsplasser til erstatning til de som forsvinner ved utbygging av hovedtribunen. Dette er en storstilt satsning der mange brikker må på plass, men mye er allerede gjort.

Brødrene Holstad ved daglig leder Per Olav Bernhardsen presenterte deretter utbyggingsplanene for hovedtribunen. Etter en arkitekt-konkurranse sitter man nå igjen med ett alternativ, tegnet av arkitektfirmaet BFS. Den endelige utformingen av anlegget vil ikke bli akkurat som BFS har foreslått, men vurderes som et godt utgangspunkt. mossfk.no har satt sammen noen bilder av deres forslag:

Planen er å starte med reguleringsplanen nå, og dersom alt går etter planen, vil boligprosjektet bli lagt ut for salg sommeren 2006. Arbeidet med selve stadionanlegget er avhengig av at det er interesse i markedet for boligprosjektet, men arbeidene vil kunne gå parallelt.

Moss FK's styreleder Hans Jørn Rønningen informerte til slutt om den sportslige satsningen fremover. Han unngikk å gå i detalj om trenersituasjonen, men understreket at det jobbes intenst med å finne en verdig erstatter for Knut Tørum. Klubben har mottatt mange positive signaler fra potensielle trenere, så stillingen som trener i Moss blir sett på som svært attraktiv, mener styrelederen.

Klubben har som mål å rykke opp til Tippeligaen senest 2007 - og utbyggingstakten korresponderer med kravene NFF stiller til fasiliteter. Rønningen understreket imidlertid at, dersom MFK skulle rykke opp i år, så skulle man nok finne en løsning på de utfordringene man står overfor.

mossfk.no vil komme tilbake med mer informasjon om utbyggingen på Melløs og om trenersituasjonen fremover. Følg med!  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS