Tørum: - Fullt fokus på resten av sesongen

Web-redaksjonen i mossfk.no møtte Knut Tørum (faktisk helt tilfeldig!) i forkant av landskampen på Ullevaal i går kveld. Tørum kunne fortelle at det hadde vært en mildt sagt hektisk dag, og at det var trist at nyheten skulle slippe ut samtidig med at det var treningsfri for spillerne. Uansett understreket han at fokuset nå fullt og helt er på søndagens oppgjør i Drammen og resten av serieinnspurten.

Oppdatert: (08.9.2005)

Tekst: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)

Web-redaksjonen til mossfk.no hadde naturlig nok brukt hele bilturen fra Moss til Storo til å diskutere nyheten om Knut Tørums overgang til RBK etter sesongslutt. Vi var skjønt enige om at det ville vært bra å få et intervju med hovedpersonen selv for å høre hans tanker om det som hadde skjedd og ikke minst hva som nå skjer framover. Overraskelsen var dermed temmelig stor da Knut Tørum er den som står først i køen foran vår vogn når T-banen stopper på Nydalen stasjon.  

Resten av turen fram til portene på landslagsarenaen ble derfor brukt til å snakke med ham om saken som nå interesserer alle som følger Moss Fotballklubb. Knut hadde skjønt hva slags dag han gikk i møte da Adresseavisen hadde ringt for å få en kommentar kvelden før (og som fra hans side hadde vært "Ingen!"). Først og fremst syntes han at det var trist at nyheten skulle lekke ut en dag hvor spillerne ikke er på Melløs. Men uansett var han sikker på at spillerne kommer til å takle dette på en profesjonell måte og at dette ikke får noen konsekvenser for forberedelsene til bortekampen mot Strømsgodset på søndag. - At spillere og trenere kommer og går er noe som skjer i vår bransje, sa han.

Han kunne også si at beslutningen om å gå til RBK ikke hadde vært enkel, men at utfordringen og muligheten som han nå ser på Lerkendal hadde vært så spennende at han til slutt takket ja.

At supporterne reagerte på nyhetene med sterke følelser hadde han stor forståelse for, men han håper at alle som støtter MFK nå står samlet i det som gjenstår av 2005-sesongen. - Vi har alle samme mål, og det er å gjøre det så godt som overhodet mulig i de kampene vi har igjen, sa Tørum før våre veier skiltes og vi skulle bli vitne til en heller trist affære av en landskamp.

Det er som leserne sikkert forstår begrenset hvor mye man rekker å snakke om fra Nydalen til Ullevaal, så Knut stiller derfor opp til et lengre intervju med mossfk.no senere i dag. Følg med!  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS