Tørum slutter i Moss - blir trener i RBK

Styreleder Hans Jørn Rønningen bekrefter overfor mossfk.no at Moss' hovedtrener slutter etter årets sesong. Det kommer ikke som noen bombe på Rønningen siden det har pågått en dialog mellom Tørum og Rosenborg over flere uker. Styret har vært kjent med dialogen. Tørum meddelte styrelederen i går at han har sagt ja til å bli Høgmos høyre hånd i Rosenborg.

Oppdatert: (07.9.2005)


Av: Eystein Simonsen (eystein@mossfk.no)

- Det eneste positive for Moss FK i denne situasjonen, må være at vi eksporterer en attraktiv "vare" til Norges beste klubb gjennom tidene, uttales det lakonisk fra klubbhuset. Arbeidet med å finne ny trener starter umiddelbart, forteller Rønningen til mossfk.no.

Knut Tørum har vært i "tenkeboksen" en tid og falt ned på et valg som fører til at Moss FK må lete etter ny trener fra neste år. Styrelederen presiserer overfor mossfk.no at styret har jobbet mot Tørum i lengre tid for å overbevise ham om at Moss er det beste alternativet for ham, men har ikke lykkes. Rønningen tar derfor Tørums beslutning til etterretning, men uttrykker skuffelse over utfallet. Rønningen medgir at han fryktet dette da Per M. Høgmo tok over i Rosenborg tidligere i høst. Styrelederen har ingen kommentar til hva han synes om at den tidligere mosserådgiveren nå også tar med seg klubbens hovedtrener.

Spillergruppa vil bli informert i morgen, og Rønningen beklager at informasjonen ikke kunne gis dem før pga manglende bekreftelser på utfallet. At det oppstår lekkasjer i Trondheim, er et brudd på avtalen mellom klubbene og Tørum, sies det i styrekretsene.

- Vi arbeider nå med å finne erstatter av samme kaliber som Tørum, lover Rønningen. Vi er imidlertid glade for den kontinuiteten Rune Tangen er for Moss FK i denne situasjonen.

Tangen er reengasjert som assistent-trener for to nye år, etter det mossfk.no har kjennskap til.

Rønningen lover videre at dette ikke innvirker på satsningen i Moss på å bli et topplag i Norge, både mht anlegg og spillere. Styrelederen forsikrer alle om at Tørum vil stå ut sesongen og forventer at han vil gjøre en profesjonell jobb i de gjenstående kampene.

mossfk.no kommer med mer.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS