Moss puster Bryne i nakken

Et genialt bytte av Knut Tørum snudde kampen for Moss. På stillingen 2-2 fikk Moss frispark, og inn kom Tommy Edvardsen. Han klinket ballen i mål, og fra da av var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Til slutt måtte Erland Johnsen & Co reise tilbake til Ski med 4-2 i sekken.

Oppdatert: (05.9.2005)

Tekst: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)
Foto: Brynjel Johnsen (brynjel.johnsen@mossfk.no)

Den første halvtimen av kampen går ikke inn i historien som særlig stor for Moss sin del, og Follo var på høyden med vertene. Men etter 35 minutter beviste John Muiruri hvorfor han har mellomnavnet Machete fra. Han skar gjennom Follo-forsvaret og scoret sikkert.

Men det tok bare 3 minutter før Follo utlignet. Et meget billig idømt straffespark resulterte i 1-1 og gult kort til en meget sint Anders Juliussen. Sint var også Tom Otterbekk som benyttet pausen til å se på TVØstfolds opptak av situasjonen som førte til straffen - og konklusjonen fra den alltid like nøytrale Radio Moss-reporteren var klar: - Aldri i verden straffe!

Etter pausen kom nok en kalddusj: kun 3 minutter trengte Follo på å ta ledelsen. Mads Clausen fikk stå alene på femmeteren til Moss på et innlegg, og han stanget ballen inn bak en sjanseløs Per Morten Kristiansen.

Heldigvis var Alexander Forsberg i meget godt slag i kveld. Han kvitterte til 2-2 før skuffelsen over å ligge under hadde rukket å synke inn hos hjemmepublikumet. Alexander dro seg pent igjennom og satte ballen kontant langs bakken og i mål.

Så skulle det drøye 7 minutter til det nevnte innhoppet til Tommy Edvardsen. Og på stillingen 3-2 styrte Moss kampen fullstendig, og kun en god Glenn Arne Hansen hindret Moss å øke ytterligere. Men skuddet fra Tor Erik Moen i det 73. minutt var han sjanseløs på. 4-2 kom fra 30 meters hold - ballen duppet perfekt inn i krysset. Dermed er unge Moen oppe i 6 mål - det samme som Jon Andre Fredriksen, Christian Michelsen og Knut Hovel Heiaas. Det blir altså en tett kamp om å bli toppscorer i Moss i år.

På et godt MFK-lag synes vi at John Muiruri var best - tett fulgt av Alexander Forsberg.

Det var kjempestemning på Melløs da kampen var over, og vissheten om at vi nå kun er ett poeng bak Bryne gjør at vi kan se fram til en utrolig spennende høst.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Mjølner - Moss


Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
 Mjølner stadion

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS