Moss FK på keeperjakt i Skien

Odds tidligere førstekeeper, Erik Holtan (36), er ønsket av Moss FK. Det bekrefter MFKs styreleder Hans Jørn Rønningen overfor mossfk.no sent søndag kveld. Det var Kråkevingens nettsted som først meldte at Holtan - som opprinnelig kommer fra Moss - muligens er på vei til MFK. Rønningen kan ikke si noe om responsen fra Odd på faxen sportslig leder Ralph Bakken sendte fredag.

Oppdatert: (28.8.2005)


Av: Eystein Simonsen (eystein@mossfk.no)

Rønningen ser ikke noe problem i at Erik Holtan er 36 år siden de fleste keepere både nasjonalt og internasjonalt holder bra standard til de er 40. En kontrakt vil uansett slik spillermarkedet har utviklet seg, ikke gå utover 3 år. Holtan har ikke tillit som førstekeeper i Odd-laget og har signalisert at han vil vekk, i følge ubekreftede opplysninger. Nåværende mossekeeper, Per Morten Kristiansen, har varslet den sportslige ledelsen om at han ønsker klimaskifte og er derfor ikke å regne med i neste års a-stall. Siden saken er såpass fersk, kommer mossfk.no tilbake til saken neste uke.

Følg ellers med på Kråkevingens nettsider. Kråkevingen: "Holtan kommer hjem"  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS