Tor Erik Moen avgjorde nok en gang

For andre kamp på rad ble Tor Erik Moen matchvinner for Moss. Trønderen headet inn en corner da det gjenstod 12 minutter, og det var nok til at kråkene kunne sende gjestene tomhendte tilbake med kveldsflyet til Finnmark. Men situasjonen i toppen av 1. divisjon er uforandret, i og med at Stabæk, Sandeford og Bryne også vant sine kamper.

Oppdatert: (28.8.2005)


Tekst: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Tam 1. omgang

1280 tilskuere på Melløs fikk se en tam forestilling i 1. omgang. Tom Reidar Haraldsen var nærmest scoring da han allerede i det 5. minutt fikk ballen etter litt klabb og babb foran Altas mål. Men skuddet fra kort hold ble fistet over av en god Runar Bjørklund i Alta-buret. 

Etter 20 minutter satte Jonas Krogstad ballen i mål, men han ble korrekt avblåst for offside.

Temperaturen blant publikum steg betydelig da det gjenstod 10 minutter av omgangen. Da skjøt Tor Erik Moen et hardt skudd mot Alta-målet. Ballen traff en Alta-forsvarer i hånden og gikk til side for mål. Men til tross for et unisont rop om straffe fra mossinger både på banen og tribunen pekte dagens dommer Stig Rune Krokdal kun på hjørneflagget.

Alta var ikke ufarlige i 1. omgang. Laget fikk noen muligheter - ved flere anledninger etter slurv fra Moss - men var ikke presise nok foran målet til Per Morten Kristiansen.

Endelig scoring

2. omgang startet heller ikke med noe stort overtak til Moss, men spillet satt i hvert fall noe bedre for hjemme-laget. Etter 64 minutter ble Jonas Krogstad dyttet overende rett foran Alta-målet, men dommeren pekte heller ikke denne gang på straffemerket.

Noen minutter senere fikk Alta et indirekte frispark innenfor Moss' 16-meter etter et tilbakespill-situasjon. Men Anders Juliussen hindret ballen å nå mål.

Etter dette økte Moss presset. Dette resulterte i flere muligheter, og i det 78. minutt løsnet det endelig. En presist hjørnespark ble stanget i nettaket fra kort hold av Tor Erik Moen.

Etter dette var Alta farlig frampå ved et par anledninger, men en opplagt Tom Reidar Haraldsen ryddet opp i stor stil. Han var etter vår mening klart
best på MFK.

Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene etter dette, og dermed ebbet kampen ut med en knapp MFK-seier.

Vidar Martinsen pådro seg sitt 3. gule kort for sesongen, og må dermed se kampen mot Follo fra tribunen.

Uforandret i toppen

Situasjonen i toppen av 1. divisjon er uforandret etter kveldens runde. Både Stabæk, Sandefjord og Bryne vant sine kamper, og dermed er avstanden opp til kvalifiseringsplassen fortsatt 4 poeng.

Bak Moss på tabellen spilte Hønefoss uavgjort borte mot Tønsberg, og ligger nå to poeng etter oss. Laget fra Ringerike må også se seg passert av Pors Grenland som vant 3-2 over Hødd borte, noe som gjør at Pors er poenget bak Moss.

   Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss FK - Arendal


  Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
   Bellevue Stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Asker - Moss FK 1-0  (1-0)  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS