- Entusiasme og gjennomføringskraft

Moss Fotballklubb inviterte spillere, trenere og andre interesserte til seminar om spillerutvikling på Refsnes Gods denne uken. Tidligere landslagstrener Nils Johan Semb var en av forleserne ved seminaret, og han hadde flere gode råd å gi de fremmøtte fra mosseregionen.

Oppdatert: (27.8.2005)


Av: Eystein Simonsen (eystein@mossfk.no)

Tema på seminaret var spillerutvikling, og seminaransvarlig Jan Erik Audsen hadde med seg kjente profiler til å forelese. Vår egen a-lagstrener, Knut Tørum, hadde også et innlegg på Refsnes Gods. Likevel var nok de fleste mest spente på rikskjendisen Nils Johan Semb. Han leder for tiden et spillerutviklingsprosjekt i regi av NFF og hadde gode råd å dele med de fremmøtte.

- For at MFK skal bli en eliteserieklubb igjen, er det viktig at de finner sin egen måte å jobbe på i forhold til å utvikle flere og bedre spillere. Det er viktig med en tydelig filosofi knyttet til hvordan Moss ønsker å drive spillerutvikling i nærområdet. Både for at MFK på nytt skal bli en toppklubb, men også for å bidra til at andre klubber i området vokser, sa Semb til Moss Avis lørdag.

Og Semb har også resepten for å lykkes med spillerutviklingen i Moss. Til Moss Avis poengeterer han viktigheten av entusiasme og gjennomføringskraft. Og at flere ser viktigheten av å lykkes med spillerutvikling. MFKs egen spillerutvikler, Jan Erik Audsen, viser også til viktigheten av å starte tidlig, allerede fra sjuårs alderen.

For den som ønsker å lese hele artikkelen til Moss Avis, kan man trykke denne linken:

Moss Avis: "Spillerutvikling i fokus"


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS