Tor Erik Moen ble matchvinner på Nadderud

Med en scoring allerede etter 7 minutter ble Tor Erik Moen den store helten i den viktige bortekampen mot Stabæk. Med seieren på 1-0 i kveld er Moss Fotballklubb for alvor med i opprykkskampen - avstanden opp til Bryne som nå ligger på kvalik-plassen er kun 4 poeng. Og Moss har nå slått alle lagene foran seg på tabellen - og det attpåtil på bortebane!

Oppdatert: (24.8.2005)

Av: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)

Moss holdt et godt trykk på Stabæk i hele omgangen, og fikk altså betalt allerede etter 7 minutter. Men kun en glimrende redning av Per Morten Kristiansen hindret Daniel Nannskog å score etter bare 20 sekunder av kampen.

I 2. omgang tok Stabæk over spillet, og laget hadde blant annet en ball i nettet som ble annulert for offside. Men heroisk innsats av Moss sikret 3 viktige og svært kjærkomne poeng.

Dommer Kjetil F. Andersen delte ut hele 8 gule kort i kampen - 4 til hvert av lagene. Hos Moss ble Christian Michelsen, Jonas Krogstad, Jon André Fredriksen og Anders Juliussen tildelt kort, og dette betyr at Christian må stå over kampen mot Alta.

Tørum tror på kvalifisering

- Vi gjorde en bra vårsesong, og har bestemt oss for å gjøre det enda bedre i høst, sa Knut Tørum etter kampen mot sine gamle disipler i Stabæk. Han har god tro på at vi kan være med å kjempe om kvalifiseringsplassen.

Det samme mente matchvinner Moen. - Når MFK kan slå alle topplagene i 1. divisjon må vi være gode nok til å kjempe om et topp-plassering i år, sa den fornøyde matchvinneren.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS