Status fra Eggen


Oppdatert: (13.7.2000)

Vi i Moss FK er på ingen måte i nærheten av å krisemaksimere, selv om 2-10 på de siste kampene resultatmessig er veldig stygt. Prestasjonene, spesielt foran begge mål, har vært under pari, og evnen til å verne om eget mål må forbedres foran møtet med Odd Grenland til helga. Likevel må vårsesongen sies å være bra for klubben.

A-laget har stort sett oppholdt seg på øvre halvdel av tabellen, og vi er videre i cupen
MFK 2, i 3. divisjon, er med i tetsstriden, og ambisjonene om opprykk står ved lag.
JR Interkrets har hatt en fantastisk juni og juli, og rekrutteringa ser virkelig lovende ut. Finale med tap på straffekonkurranse mot Brann i JET-turneringen på Hamar, skal nå følges opp med videreavansement i JR NM og konsolidering blant de 3 beste i interkretsserien.

Pr dags dato trener 5 spillere som fortsatt holder JR alder med A-laget. I tillegg er ytterligere 4 mann i A-stallen under 22 år. De som hevder at Moss FK ikke satser på ungdommen, tar definitivt feil!

Det er sjelden at alle parter i en overgangssak er fornøyd. Salget av Jarkko til Stockport virker imidlertid positivt for alle. Vi beholder Jarkko i 6 kamper til, samtidig som vi får to gode fotballspillere i Kent Bergersen og Aaron Wilbraham sesongen ut. Klubbens økonomi, og spesielt likviditeten er sikret på kort sikt, og ikke minst Jarkko er meget fornøyd med behandlingen han har fått av Moss FK, noe som helt sikkert gir ringvirkninger og signaler til både egne og andre spillere.


Søndag reiser vi til Skien, først og fremst for å bedre prestasjonene både individuelt og kollektivt. Enkeltspillere har hatt dårlige kamper i det siste, og kollektivet har heller ikke vært sterkt nok til å dekke over individuelle feil. Vi skal starte med å forsvare oss bunnsolid, og dermed tvinge fram feil hos motstanderen. Den rytmen gir oss alltid gode overgangsmuligheter, og det er der vi er best.

Sportslig hilsen
Knut Torbjørn


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS