Tørum etter 1-2 mot Hønefoss: - Unøyaktig og upresise

Tørum er åpen for kritikk etter kampen der Moss hadde alle muligheter til å knappe innpå trioen over seg. Det var en ydmyk Tørum vi møtte etter matchen.

Oppdatert: (14.8.2005)

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Intervju med trener Knut Tørum

Kommentar til kampen?
- Vi presterer under pari i dag - så og si med hele laget. Vi blir veldig unøyaktige og upresise i det vi gjør i angrepsspillet vårt og får mange brudd i mot oss. Og når Hønefoss-spillerene legger seg lavt og satser på overganger, da er det veldig viktig at vi er presise i den siste tredjedelen når vi skal bryte igjennom for å score mål.

- I dag ga vi bort for mange baller. Hønefoss fikk kampen inn i sitt spor spesielt i 1 omgang, men det bedret seg litt i 2 omgang. Selv om vi startet på verst mulig måte og får straffe og mål i mot oss etter kun to minutter, så synes jeg gutta står opp litt i 2. omgang og kjemper seg tilbake igjen. Bra innhopp av "Mo" og Nystrøm som gjør at vi får trykk og kanskje til og med fått med ett poeng i dag også.

"Mo" holdt jo på å score selv også?
- Ja han gjorde et veldig godt innhopp og var med i mange involveringer. Han viser spesielt i angrepsspillet sitt at han er en veldig god fotballspiller.

Har han sjansen til å være med i startoppstillingen mot Stabæk i neste seriekamp?
- Ja, det har han. Vi skal trene godt i de 11 dagene frem til Stabæk-kampen. Og før det skal vi spille en viktig og fin kamp mot Fredrikstad på torsdag - så vi får ta opptellingen når vi nærmer oss kampen på Nadderud for å se hvem som skal starte der.

Har du vurdert Steffen Nystrøm som spiss?
- Jeg vurderer hele troppen før hver kamp og vi starter med dem som vi mener er best skikket til å vinne fotballkampen.

Det var mange i dag som reagerte på at ikke byttene ble gjort tidligere i kampen?
- Det kan godt være at folk reagerer på det, men utfordringen er egentlig hvem vi skal bytte ut i pausen. Vi kunne egentlig ha byttet ut hele laget med unntak av Per Morten, som jeg synes spilte en bra 1. omgang i dag. Vi gir i stedet alle sammen en sjanse til å vise at de skal være med i kampen og ta byttene senere.

Men det gikk jo uansett litt vår vei, siden både Sandefjord og Bryne også gikk på et tap i dag?
- Jeg tror at de som skal ha kvalik-plassen bør passere 50-55 poeng i år, og både Sandefjord, Bryne og Stabæk kommer til å avgi poeng fremover de også. Men vi må konsentrere oss om oss selv og spille bedre enn det vi gjorde i dag, avgjøre kampene til vår fordel og sørge for å helst klare å komme over 55 poeng for å være med i diskusjonen om kvalik eller opprykk.

Men folk er uansett veldig overrasket over at det gikk så dårlig i dag?
- Her går ingenting på skinner og i dag var vi ikke helt tipp-topp. Det må vi bare ta kritikk for og jobbe videre for å være bedre når vi kommer til Nadderud om 11 dager. Det er fullt mulig for oss å vinne den kampen, vi har bevist at vi kan ta tre poeng på bortebane mot de andre topplagene i serien også, avslutter trener Knut Tørum.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS