Aaron og Kent på plass


Oppdatert: (14.7.2000)

Torsdag trente Aaron Wilbraham (21) og Kent Bergersen (32) for første gang med sin nye klubb de neste tre månedene. Begge to var glade med å være i MFK og ser frem til et fint opphold. MFK har opsjon på kjøp av begge spillerne ved utgått leiekontrakt.

- Jeg synes det er fint her i Moss, forteller Aaron. Hans første trening må ha vært litt av kulturforskjell. Det mest foregikk på norsk og alle var fremmede. Ikke lett for en unggutt fra Stockport. Hans karriere begynte i Manchester City der han var læregutt inntil de lot han gå. Deretter ble hans neste klubb Stockport hvor han fikk kontrakt i -97. Han scoret i sin debut, ironisk nok mot favorittlaget hans, City. - Jeg husker det godt. Jeg scoret på Marty Margetson på Maine Road foran et fullsatt stadion (30.000) etter kun seks minutter, forteller han. - Jeg hadde fortsatt sesongbillett da jeg spilte, men den fikk moren og faren min.
Han fremhever sitt spill inne i feltet som sin fordel og ser med glede til å spille i gult/svar. - Det hjelper at Kent er med. Målet mitt er å komme så langt som mulig som fotballspiller.
Norsk er det heller dårlig med, men Kent Bergersen får nok finne seg i å være "guide" en stund.
- Jeg hadde ikke noe problem med å takk ja til utlånstilbudet, bare lønnsbetingelsene var gode nok, forteller den evigunge nordmannen. Det tok ikke lange tida før han og Rune Tangen fant tonen fra Rosenborg tiden og meldingene haglet fram og tilbake.

MFK-leder Per A. Bakke forteller at Aaron var en ettertraktet for MFK. - Han var en av de spillerne vi jaktet på i april/mai, ja. Men så fikk han en brist i tåen og da slo vi det fra oss. Det ville bli for kort tid. Fotballferien var på vei og tidspunktet passet ikke. Vi har lenge hatt en dialog med Stockport. Så da de ville Jarkko fikk vi de to spillerne vi ønsket. Både Aaron og Kent kan bli spilleklare i løpet av tre dager, hvis alle papirene går i orden. Vi har forbindelser både i England og Norge som jobber for å finne nye spillere til oss, forteller han.

- Det er en rekke forutsetninger som må være på plass før vi eventuelt kjøper Aaron og Kent, forteller Eggen. - De må passe inn å miljøet, økonomien må være på plass, samt at spilleren selv må ønske en overgang. Men det er helt klart nyttig for oss å ha opsjonsretten på de to. Nå skal de trene og bli kjent med laget noen uker, før de er aktuelle for en hel kamp, mener Eggen.

PS! Kjell Olofsson tråkket over på treningen i går. - Hvis det ikke blir for stor hevelse, trener jeg igjen i morgen, sier svensken.


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS