Moss reiste seg mesterlig på Jæren

Moss vant det viktige oppgjøret mot Bryne på Jæren. Steffen Nystrøm ble den store helten med to mål i kampens 10 siste minutter. Bryne hadde en rekke farlige muligheter, men treverket reddet Moss hver gang. De øvrige resultatene gikk også Moss sin vei: vi tar inn henholdsvis 3, 2 og 2 poeng på Bryne, Sandefjord og Stabæk.

Oppdatert: (10.8.2005)

Av: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)

Fornøyd Tørum

Knut Tørum sa til Radio Moss rett etter kampen at MFK hadde spilt bevisst høyt gjennom hele kampen. Men i likhet med Pors-kampen var avslutningene i 1. omgang for tafatte. Han var derimot svært fornøyd med 2. omgang, og da spesielt avslutningen. ”- Vi sendte nordlendingen vår (Nystrøm) på et par raid, og da var det gjort!”, sa en fornøyd men sliten MFK-trener.

På spørsmål om Nystrøm starter mot Hønefoss til helgen var svaret kontant: ”Har ikke peiling!”

Tørum innrømmet at MFK hadde hatt englevakt i kampen. Men han karakteriserte resultatet som en arbeidsseier, og uttalte at han var kjempefornøyd med innsatsen som ble vist av samtlige spillere på laget.

Nystrøm ble dagens helt

Steffen Nystrøm ble den store helten i kveld. Finmarkingen kom inn da det gjenstod et drøyt kvarter av kampen, og brukte kun 6 minutter på å føre Moss i ledelsen. Da ble han spilt pent igjennom Bryne-forsvaret, og alene med keeper Roger Eskeland scoret han sikkert. Og han skulle ikke trenge mer enn nye 6 minutter før 0-2 var sikret – og det på flotteste vis: Et knallskudd som går via tverrliggeren og inn.

Til Radio Moss uttalte Nystrøm at han hadde hatt lyst å spille fra start i dag. Men han var glad for den tiden han hadde fått, og følte selvsagt at han hadde utnyttet den maksimalt.

Steffen avsluttet med å si at stemningen i laget er topp for øyeblikket:
"Nå er vi 4 poeng bak Bryne og er med for fullt i kampen om kvalikplassen!"  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS