Årets første hjemmetap

Moss ledet fortjent kveldens oppgjør mot Pors Grenland fram til det gjenstod et kvarter av kampen. Da utlignet gjestene fra Porsgrunn, og to minutter før slutt kom scoringen som førte til årets første hjemmetap for våre gutter. Dermed ble også den fine rekken av kamper uten tap brutt.

Oppdatert: (07.8.2005)

Av: Klaus Hansen (klaus@mossfk.no)

Moen scoret

1492 personer hadde møtt opp til den første kampen i høstsesongen, og været var da også svært så høstpreget. Et glatt Melløs-matte skulle komme til å sette preg på spillet.

Moss hadde de fleste sjansene i kampen, og burde ha ledet etter 1. omgang. Knut Hovel Heiaas var svært nær to ganger i løpet av ett minutt mot slutten av omgangen, men begge ganger var ikke marginene på hans side.

I 2. omgang fortsatte presset fra Moss. Tor Erik Moen fant til slutt veien til nettmaskene. Den glatte ballen smøg seg under Pors-keeper Kim Engen som så ut til å ha kontroll på skuddet fra Moen. 

Effektivt bortelag

I motsetning til Moss var Pors meget effektive. Laget hadde tydeligvis satset på å få kontringer mot et hardtpressende hjemmelag, og lyktes altså til gangs med dette. Ved begge målene skjer det også personlige feil i den bakre fireren til Moss.

Muiruri likevel ikke klar

Moss stilte til start uten nykomlingen John Muiruri. Det belgiske fotballforbundet har enda ikke sendt faksen som sørger for at kenyaneren er klar for spill, og dermed måtte Knut Tørum sette inn Alexander Forsberg fra start. Debuten til Muiruri må altså vente til Bryne-kampen først-kommende onsdag.

Gard best

Gard Kristiansen ble kåret til beste MFK-spiller av både Kråkevingen og Moss Avis - og mossfk.no kan slutte seg til dette valget.

Michelsen ny kaptein

Dette var også første kamp etter at Joachim Walltin gikk til Tromsø, og det er Christian Michelsen som har overtatt kapteinsbindet  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS