Jonne satser på comeback

Jon Eirik ødegaard har gått skadet i svært lang tid. Han fikk som kjent en alvorlig skade under en seriekamp på Melløs i april i fjor etter et ufrivillig sammenstøt med lagkamerat Amin Askar. Mossfk.no møtte Jonne på Melløs i dag og tok en prat om skadesituasjonen hans.

Oppdatert: (05.8.2005)

New Page 1

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

- Jeg har vært inne hos legen og spurt klart hva jeg bør gjøre - skal jeg inn å operere kneet en gang til eller kan jeg klinke til å spille fotball? Da fikk jeg beskjed om at jeg må operere korsbåndet en gang til. Det skal jeg gjøre i slutten av august eller i begynnelsen av september. Da går det 5-6 måneder før jeg eventuelt kan prøve å spille fotball igjen.

Du er med andre ord ikke klar før neste sesong?
- Det stemmer det, men legene sa at de støtter meg 100% hvis jeg vil ta avgjørelsen om å operere kneet en gang til. Jeg kan gå slik situasjonen er per dags dato, men da kunne jeg risikere å få stor slitasje i fremtiden . Jeg har derfor tatt avgjørelsen om å operere korsbåndet en gang til for å få kneet mest mulig stabilt.

Du håper vel på et comeback?
- Ja, jeg håper det selv. Jeg har veldig lyst til å spille fotball igjen, og skal jeg få den muligheten er jeg nødt til å operere korsbåndet en gang til.

Blir du klar til vinteroppkjøringen?
- Man vet jo aldri. Kneskaden jeg har er såpass alvorlig, så om det blir noe mer vil jeg først vite når jeg har får trent kneet opp igjen og om det funker greit fremover. Hvis det fungerer kan jeg spille fotball igjen, hvis ikke må jeg finne på noe annet å gjøre.

Hva gjør du ellers om dagene?
- Nå trener jeg på SPENST for å trene opp muskulaturen maksimalt før operasjonen. Det vil jo gå 1-2 uker med krykker før jeg deretter kan begynne å trene igjen, så da er det jo en fordel å ha mest mulig muskler i forkant. Ellers er jeg en del her på Melløs for å få dagene til å gå. Men jeg kunne selvfølgelig tenkt meg og ha vært med på fotballbanen.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Mjølner - Moss


  Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
   Mjølner stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS