Redaksjonen for mossfk.no på plass!

Så er vi på plass! Fire engasjerte medarbeider - frivillige og ugasjerte, skal nå sørge for at Moss Fotballklubb får en nettside som er i stand til å kommunisere med supportere, befolkning og media.

Oppdatert: (07.7.2005)

Eystein Simonsen

mossfk.no kan på sikt bli en merkevare som får Moss Fotballklubb høyere opp i bevisstheten til alle fotballelskere, ja, sågar også hos Ivar Hoff! Klubbens nettside har i løpet av vårparten blitt rustet opp av redaksjonens webmaster, Klaus Hansen, med god bistand fra kollega Brynjel Johnsen. Sammen med disse karene, og skribenten og intervjueren Alvin Holm, føler redaktøren at vi er på god vei til å levere en velfungerende nettside for klubben i våre hjerter. Redaksjonen er avhengig av velvillige "informanter" i fotballmiljøet slik at vi kan presentere godbiter om ikke daglig, så ukentlig. Tips, ris og ros mottas med takk. Benytt våre mailadresser, telefoner eller ta tak i oss hvis du drar kjensel på oss. Som en hjelp til å bli litt kjent med oss, gis en presentasjon av redaksjonens medlemmer nedenfor.

Journalist og fotograf Alvin Holm (34) er gift med Solveig A. Holm og har 3 barn (Robin (2), Patrick (8), Kevin (10), fjerdemann er underveis!). Alvin har både landbruksutdanning og transportutdanning, og dertil besitter en mengde sertifikater for kjøretøy de fleste av oss ikke behersker. For tiden opererer arendalitten som fritidskonsulent. Alvin vil ha intervjuer som spesialfelt for mossfk.no. Han vil bruke mye tid rundt a-laget, rekruttlaget og juniorene og (bokstavelig??) ta pulsen på disse miljøene. Det vil også bli levert kampreferater fra hans hånd. Er glad i fotball, en kløpper i matlaging og trives med å sitte bak rattet på tur!

Journalist og webmaster Klaus Hansen (34), er gift med Jorun og paret har barna Ola (2), Eirik (5) og Kristin (8) sammen. Klaus er redaksjonens tekniske guru, utdannet som sivilingeniør i industriell økonomi og jobber for Bill Gates (Microsoft). Klaus vil ha hovedansvaret for at mossfk.no fungerer teknisk, men vil i tillegg ha journalistiske oppgaver, med vekt på fakta og statstikk. Han vil også bivåne kamper og referere fra disse for mossfk.no. Klaus vil også ha et våkent øye med det som skjer i fotballnorge generelt. Friluftsmann med forkjærlighet for musikk når fotballen hviler.

Journalist og fotosjef Brynjel Johnsen (36) er samboer ute på Tronvik, men det varer ikke lenge. I august smis han i hymens lenker med sin kjære Siri. Sammen har de Herman (1). Brynjel er utdannet siviløkonom og jobber for tiden som produktsjef hos Bankenes Betalingssentral. Herr Johnsen er allestedsnærværende, spesielt på Melløs, og kan sies å kjenne klubbens mange irrganger. Han sitter forøvrig i styret for Yngres og har bidratt betydelig til mossfk.no's renessanse. Brynjel er god med fotoapparatet og vil være redaksjonens fotosjef. Forøvig vil Brynjel være å se som referent og fotograf på a-kamper, men også bidra med stoff fra Norges Fotballforbund.  Også friluftsmann (dere har sett sekken?), men mener han den trekkfulle hovedtribunen?? 

Redaktør Eystein Simonsen (42) har vært gift med Anne i snart 22 år, og derav avlet Marie (12), Andreas (17) og Halvard (19). Redaktøren er lett høyskoleutdannet innen IT, ledelse og innkjøp. Er stadig på båttur i Oslofjorden (Bastø-Fosen) for å møte på jobb i Gildekonsernet som key account manager (kundeansvarlig). Som redaktør for mossfk.no vil Simonsen være redaksjonell pådriver, språkvasker og desk i en og samme funksjon. Trolig vil det også komme artikler på mossfk.no signert redaktøren, gjerne med vekt på saker fra styre og stell i klubben. Fotball står høyt på hobbylisten, men med værforbehold (for uinnvidde nevnes at Simonsen er lykkelig eier av en helt automatisk værstasjon).  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS