Nå kommer kunstgresset!

I snart to måneder har arbeidene med ny kunstgressbane pågått på Melløs. Tidlig i neste uke vil det nye dekket være på plass og dermed forsyne Moss Fotballklubb med moderne og konkurransedyktige treningsfasiliteter.

Oppdatert: (04.7.2005)

Eystein Simonsen

Styreleder Hans Jørn Rønningen forteller til mossfk.no at vi nå nærmer oss ferdigstillelsen av den nye kunstgressbanen på Melløs. Isolering og kabling for undervarme er foretatt, samt at veivalsene har sørget for et jevnt grusdekke som underlag for det nye "teppet".

Det var en tid snakk om dugnad for å få dekket på plass, men styret har valgt å la fagfolk gjøre jobben til tross for noe økte kostnader. Med dette skulle det være duket for en tipp-topp helårs-arena for Moss Fotballklubb, noe mossingene har etterlyst lenge. Rønningen uttrykker glede og lettelse over at vi nå snart er i mål og dermed kan tilby spillerne våre tilfredsstillende treningsforhold året rundt.

Representanter for styret vil være til stede på den offisielle åpningen av den nye kunstgressbanen mandag 25. juli. mossfk.no kommer tilbake med mer stoff om fasilitetene på Melløs ved senere anledninger, der vi også vil stille spørsmål til styret om den pågående prosjekteringen av ny stadion  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Moss - Fredrikstad


  Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
   Melløs stadion, Moss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS