Intervjuer etter kampen

MossFK.no tok en prat med noen av gutta og trener Knut Tørum i garderoben etter storseieren på Melløs denne ettermiddagen.

Oppdatert: (03.7.2005)


Intervju med Lars Herbert Nordgård

Kommentar til kampen?
-Vi startet veldig dårlig i de første 15 minutter av kampen, men etter at vi scoret på straffespark så ble vi bedre og bedre. Det ga oss bedre selvtillit og da begynte spillet vårt å komme med for fullt.
Hvordan var det å debutere for A-laget på hjemmebane?
-Det er veldig moro å bli tatt ut blant de elleve som starter kampen, er veldig glad for å få tillitt fra trenerteamet. Det er jo dette som jeg trener og kjemper for hele tiden, avslutter en tydelig sliten og stolt Lars Herbert Nordgård.


Intervju med Tor Erik Moen

Kommentar til scoringen (4-1)?
-Det kom etter et innlegg fra Gard Kristiansen, som jeg headet i mål, etter at jeg sto alene foran målet. Skeid presset oss veldig høyt de første 15 minuttene, men etter utligningen 1-1 så kjørte vi fullstendig over de, avslutter en glad og fornøyd trønder Tor Erik Moen.


Intervju med Knut Hovel Heiaas

Kommentar til scoringen (3-1)?
-Tommy Edvardsen legger inn ved dødlinja, der jeg kommer i duell med keeper som jeg dribler av og skyter i mål. Jeg hadde flere store sjanser som jeg burde scoret på, men hadde ikke helt marginene med meg avslutter en like glad og spøkefull Knut Hovel Heiaas.


Intervju med trener Knut Tørum

Kommentar til kampen?
-Vi åpnet meget svakt, og vi var heldige som ikke lå under med flere mål det første kvarteret. Men når vi først begynte å spille bra angrepsfotball, så fløt det meste av seg selv vår vei resten av kampen.Må bare få gratulere gutta for en veldig bra innsats, i dag var det utrolig gøy å se gutta spille fotball, sa en meget godt fornøyd og stolt trener Knut Tørum.


Tekst:Alvin Holm.
Webjournalist.
MossFK.no


  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp

  Bærum SK - Moss FK


  Lørdag 27.01.2018, kl. 13:00
   Sandvika stadion

   

  Resultat forrige kamp:
  Østsiden IL - Moss FK 0-2  (0-2)


  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS