– Artig å komme «hjem» til Melløs !

 – Du forlot Moss til fordel for Viborg og spiller nå i Adeccoligaen for ett nyopprykket lag. Hvordan har det gått?
– For det første er det deilig å spille fotball hver helg igjen etter mye benkesliting i Viborg. For min egen del har det vel gått jevnt over bra.

– Er du fornøyd så langt med det du og ditt Sandnes Ulf har prestert så langt i serien?
– Målsetningen til Sandnes Ulf er i utgangspunktet å holde seg i Adeccoligaen, og kanskje overraske litt i tillegg. Vi har stort sett spilt jevnt i alle kampene i hele år og er spillemessig sånn brukbart fornøyd, men føler vi hadde fortjent ett par poeng til.

– Hva er deres sterke sider som lag?
– Det får du forhåpentligvis se i dag!

– Hvordan ser du for deg kampen mot Moss og dine tidligere lagkamerater der kun noen få spillere fra din tid i klubben fortsatt er mossespillere?
– Jeg tror det blir en veldig tøff kamp. Moss på bortebane er en av de tøffeste kampene gjennom hele sesongen. Moss har så langt ikke fått den uttellingen de har ønsket, men jeg håper de begynner å få det ETTER kampen mot oss. Ellers blir det artig å komme «hjem» igjen til Melløs stadion for å hilse på mange kjentfolk.


              Foto: www.sandnesulf.no

– Er det noen spillere i Moss som du er noe spesielt imponert over selv om vi har ni uavgjorte så langt denne sesongen?
– Kenneth Kvalheim virker som en lur målsnik. Han spilte jeg sammen med i Oslo Øst før jeg kom til MFK. Blir hyggelig å treffe han igjen også i morgen.

– Hvor godt følger du med på MFK nå for tiden, du var jo lenge i klubben selv. Men som også kunne endt med opprykk i 2005 sesongen?
– Jeg hadde fire fantastiske år i Moss. Sportslig sett så hadde vi både opp og nedturer, men det sosiale miljøet i Moss var rett og slett enestående. Jeg ble kjent med utrolig mange fine mennesker både i laget og rundt laget.

– Aner vi hjemlengsel til kråkebyen?
–  Jeg har det veldig bra i Sandnes nå, og konsentrer meg fullt og helt med å spille bra her. Men jeg følger jo med hele tiden hvordan det går for Moss sin del, avslutter Haraldsen.