– Årsbeste før pause !

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Jonas «Kroken» Krogstad

Nå må du fortelle for våre lesere om den vakre scoringen din?
– Det var en perfekt corner som Tommy slår som vanlig, den faller ned på foten min og da smeller jeg til ballen i riktig retning. Altså i mål for en gangs skyld he-he!

Hvordan synes du selv at det gikk med tanke på samspillet?
– Når det gjelder første omgang så var dette årsbeste, synes jeg. Da var det veldig moro å være utpå der. Men når det gjelder andre omgangen, så faller vi litt ned. Unødvendig av oss, men vi vinner jo andre omgangen med 1-0 uansett.

Nå har vi fem seire på hjemmebane på like mange kamper og er altså ubeseiret på Melløs. Hva har det å si for dere spillere?

Nå ligger vi jo blant de fire beste så langt, hva tenker du om det?
– Det er veldig bra. Målsetningen vår er jo TOPP 5 Og der ligger vi jo foreløpig. Og det er veldig bra, avslutter en sliten, men glad Krogstad.

Amin «Turbonegro» Askar

Hvordan vil du beskrive 3-0 scoringen din Askar?
– Jeg spiller vegg i vegg med Jon-André og drar meg inn å banen og skyter i nærmeste hjørne. Jeg var veldig glad for at den gikk inn!

Den scoringen kom visst veldig overraskende på MK-keeperen?
– Ja, han ble bare stående målløs da den gikk inn i nettet bak ryggen hans. Det var en ubeskrivelig følelse å se den ballen gå i mål etter alle skuddene som jeg fyrte mot målet i første omgang uten å lykkes.

Du var veldig på hugget i dag. Din beste kamp så langt i 2007 sesongen?
– Når tingene flyter og klaffer bra i samspillet så smitter det over på alle de andre på laget. Alle gjør hverandre gode og da er det enkelt å prestere godt på banen, også. Jeg var personlig veldig fornøyd med egen innsats i førsteomgangen, mens i andre omgang faller vi litt mye ned på tempo. Dette må vi ta med oss inn i neste seriekamp borte mot Hamkam lørdag. Det er deilig å være mossespiller om dagen, sier en opprømt Amin Askar til mossfk.no.

Geir Bakke

Hvordan vil du kort beskrive den sjanserike og til dels enveiskjørte kampen?
– I første omgang er vi veldig gode, med stor bevegelse, og klarer å vende spillet fra side til side, spille både gjennom ledd og over ledd, samt at vi kommer rundt på kantene. Vi kommer også til mange avslutninger som vi burde ha scoret på før sidebytte. Når vi skaper så mange og store sjanser, så burde den kampen hatt vært drept allerede etter de første tredve minuttene. Vi skulle hatt minimum tre, kansje fire-fem mål til før pausen.

– Men vi klarer ikke helt å komme like godt i gang i andre omgang, for vi slipper dem inn i matchen. Vi unngår den helt store trusselen, men det kunne fort blitt ubehagelig hvis de hadde puttet en goal. Men vi rir det inn og jeg synes gutta gjør en fantastisk første omgang, avslutter Geir Bakke.