Arne Erlandsen har signert!

 

ARNE ERLANDSEN ANSATT SOM MOSSETRENER

Moss FK og Arne Erlandsen er enige om å forlenge samarbeidet som gjør Arne Erlandsen til hovedtrener i MFK ut sesongen 2014.  Erlandsen har fungert som hovedtrener i MFK gjennom siste halvdel av sesongen 2013 og har levert imponerende resultater.  Under Erlandsens ledelse vant laget åtte kamper, spilte tre uavgjorte og hadde bare to tap i høstsesongen.

“Vi er veldig fornøyde med å fortsette samarbeidet med Arne” sier styreleder Thomas Thorkildsen i en kommentar.  “Arne har kommet inn som en tydelig leder på treningsfeltet og vi er sike på at Arne er rett mann for å utvikle klubbens a-lag videre” fortsetter Thorkildsen.

Erlandsen har ledet laget i november etter serieavsluttningen og ser frem til å fortsette oppgaven han allerede har startet på.  “Jeg ser frem til å fortsette den jobben som er satt i gang i Moss FK” sier Erlandsen i en kommentar.  “Det ligger et stort potensiale i MFK og det er en av årsakene til at jeg ønsker å være med videre “ fortsetter Erlandsen.

MFKs a-lag tar ferie i desember og vil starte opp sesongforberedelsene 6. januar.  Klubbens sportslige ledelse vil bruke tiden frem til oppstart  i januar til å ferdigstille spillerstallen for 2014. 

Ytterligere spørsmål kan rettes til:

 

Fredrik Scheinert

Sportslig Leder

Tlf: 924 67957

Thomas Thorkildsen

Styreleder

Tlf: 901 41 316