Årets vorspiel

– Dette passer jo helt perfekt. Moss FK – Fredrikstad FK har nå blitt TV-kamp og oppgjøret er flyttet til 23. mai. Dette er helt i tråd med våre grunntanker om å skape entusiasme og stolthet i regionen. Vi synes det er utrolig positivt at de viser et slik engasjement for klubben, kommenterer Arne Wangberg i Moss FK.


Et morsomt poeng for alle MFK-fans er at man har fått tilgang på en klassisk fotballkamp som vi skal vise på storskjerm. Det er kampen mellom Real Madrid og Moss FK i 1988 i Spania.

Ogdens Blues Band og Pulse står for den musikalske delen av arrangementet.

– Dette er en optimal oppladning til kampen på søndag, her har man alle mulighter til å komme i den rette stemningen før kampen som mange oppfatter som årets høydepunkt for Moss FK, sier Arne Wangberg.


– Halvparten av billettinntektene går også til fotballklubben, sier han. Det er selvfølgelig noe vi setter pris på, men aller mest teller et slikt engasjement ovenfor klubben, samarbeidspartnere og supportere.

mossfk.no oppfordrer alle danseglade mossinger som vil varme opp til årets kamp om å kjøpe billett til dette spennende arrangementet som går av stabelen på Øre Villa kro dagen før dagen.