Årets siste!


KAMPFAKTA 

G15 Elite: Sprint Jeløy – Moss FK 1-4 (1-2)

Sted: Amfibanen
Dato: 15.10.2009


Målscorere og assist:
0-1: Oskar H (Oscar E).
1-1: Ukjent.
1-2: Didrik.
1-3: Oscar E (Jørn).
1-4: Julian (Marcus).


Laget:
Ole M, Jesper, Hasan, Jørn, Simen, Oscar E, Sondre, Steffen, Oskar H, Didrik, Christoffer.


Innbyttere:
Ole H, Hc, Magnus, Christian, Olav, Julian, Alfred, Marcus, Hamad.


 
REFERAT


1 omg: Er en omgang hvor det er mye kriging og kjemping i hver eneste duell. Det er helt tydelig at Sprint er ute etter å revansjere 8-0 tapet fra sist vi møttes.


Det er vel ikke alt for mange sjanser denne omgangen, men vi har de største og leder fortjent 2-1 til pause. Vi får annulert ett mål som ingen skjønner noe av, og Sprint sitt mål er offside med 2-3 meter.


2 omg: Der klarer vi å heve spillet vårt ganske bra, og vi scorer 2 flotte mål til. Spesielt Oscar E sitt mål var en perle å se på. Dette var stort sett en kamp med mye kriging og lite spill, men vi ser de gangene vi har gode bevegelser og vi lar ballen rulle på få touch, så henger ikke Sprint med.                                                                Gutt 15 Elite 2009

Alt i alt er dette en god avslutning på denne sesongen. Tusen takk gutter for en strålende sesong. Jeg er utrolig stolt og ydmyk over å trent ett lag som dette. Dere er en herlig gjeng.


Til slutt vil jeg rette en stor takk til teamet rundt laget og alle foreldrene som har bidratt denne sesongen. Nå tar vi en velfortjent ferie etter en lang sesong.


 
P.S. Moss G16 Interkrets starter opp igjen mandag 2. nov med åpne treninger ut november. Klokkeslett kommer vi tilbake til senere. Vi ønsker gamle og nye spillere hjertelig velkommen.


Henvendelser angående neste sesong kan gjøres til undertegnede.


Mob: 95273437.
Mail:
hjo@etac.no

Håkon Johansen